#Colectiv – dupa 3 ani

#

Eu tin minte dimineata de dupa, pe Facebook si in presa.
Cand erau niste idioti ticalosi care faceau glume. Care radeau de moartea acelor oameni. Care ziceau ca s-au dus in casa diavolului si au fost pedepsiti.
Apoi comportamentul inuman al bisericii.

Apoi toti cei care s-au perindat pe la televiziuni cu acuze de conspiratie. Celebrul “a trebuit sa moara oameni, ca PSD-ul sa fie scos de la putere” al lui Dragnea si al Olgutei. Si al celorlalti ticalosi. Parca si Ponta a zis ceva in genul asta.

Intre timp, dupa trei ani, politica acelor televiziuni si a acestui “mare” partid a devenit sustinerea conspiratiilor. Statul paralel, conspiratiile Uniunii Europene, Soros etc

Am vazut ca la Antena 3 sambata pe langa emisiunea de paranormal au facut si o emisiune de conspiratii. In care conspiratiile sunt prezentate ca ceva real.

Intre timp, dupa o scurta perioada, brandurile alea mari si bune, care tin la valori, care au coduri de conduita, care baga chestii d-alea de CSR, nu au nici o rusine in a plati sute de mii sau milioane de euro anual acestor televiziuni.

Thomas Carlyle zicea in secolul al XIX-lea ca problema capitalismului e ca reduce relatiile umane la relatii monetare. Banul nu are miros si uite asa ne sapam singuri groapa.

About the author

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta