Despre Mine

D

Catalin Tenita – Info-geek

Lasand la o parte subtilitatile si ambiguitatile, am fost intotdeauna un info-geek. Adica un colectionar, analizator, consumator si restructurator (poate si creator cateodata) de informatie. Am colectionat intotdeauna informatie (indiferent de suportul sau material – carte, casete, CD-uri si DVD-uri etc).

Sincer vorbind, poate de multe ori am clasificat chiar si oamenii in functie de potentialul lor informational. A nu se intelege ca ma intereseaza in primul rand aspectul cantitativ al acumularii de informatii. Ci mai degraba imi plac (si ii consider interesanti) pe acei oameni care stiu cum sa rasuceasca si sa modeleze fluxurile de informatie, care vad subtextele si contexele in care exista, care pun pasiune in a intelege nu in a avea. Simplist vorbind, vad doua tipuri de oameni: cei care inteleg si sunt informatie (pe acestia ii iubesc), si cei doresc si stapanesc lucruri (pe acestia ii dispretuiesc in perioadele mele mai putin bune, si imi sunt indiferenti in restul timpului)

Cam atat cu latura abstract-filosofica.

In viata reala, sunt un antreprenor si un om al Internetului (am fondat impreuna cu doi buni prieteni o firma numita TreeWorks).
(Aici voi baga mai multe despre ce am facut eu pe plan profesional de-a lungul timpului, dar nu acum. Am lucrat (intotdeauna numai cu informatie) inca din liceu – clasa a X-a. BTW, m-am nascut in 1977 . )

Totusi nu vreau sa transform acest blog intr-un instrument de marketing.

Acest blog este in primul rand despre Catalin Tenita, cel din afara biroului. Este despre nostalgii, despre ganduri prea putin concrete, despre carti si alte produse informationale :), despre punctele mele de vedere .

Iar daca cineva doreste sa-mi zica ceva, o poate face pe email la catalin_tenita at yahoo.com (nu pe IM, va rog).

2 comments

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta