fbpx

Misiunea mea: 1000 de zile pentru un #StatResponsabil

M

Salut!  

Sunt Cătălin Tenita.  Mă definesc ca antreprenor, cetățean implicat, iubitor oameni, de cărți și de date, tată și fiu.

De acum vreo 16 ani îmi împart viața în cicluri de 1000 de zile. În 1000 de zile, dacă ți-ai propus ceva și muncești serios, poți să realizezi acel lucru. Chiar dacă la început pare imposibil.

În ultimele 1000 de zile ale mele, de fapt mai degrabă 1500, m-am dedicat luptei civice. Și cred că am făcut câteva lucruri importante, alături de oameni dragi și hotarati, pentru ca Romania sa nu devina victima unui regim autoritar.

Doresc ca în următoarea mie de zile sa particip la schimbarea clasei politice.

Mă voi lupta cu toată energia mea 1000 de zile pentru aceasta.

Nu ajunge schimbarea unor persoane cu alte persoane. Chiar daca acestea din urma sunt mult mai morale si cu o intelegere mult mai buna a lucrurilor.


Ne trebuie mult mai mult. Ne trebuie un STAT RESPONSABIL.

Cetatenii își asumă niște obligații în raport cu statul. Plata impozitelor și respectarea legilor. Statul își asumă prea puțin. Și în educație, și în sănătate, și în relația cu contribuabilii. Cetățenii pot fi constrânși să își respecte promisiunile. Statul, nu! Acest trebuie să se schimbe.

Acest lucru trebuie să fie schimbat de noi.


Eu va cer votul intern astăzi. Ziua votului vostru este Ziua Zero.

În schimb, eu vă promit că în următoarea mie de zile voi lupta zi de zi, tot timpul meu, pentru un Stat Responsabil. Pentru schimbări care să se vadă în viața omului.

Eu vă promit că la fiecare sută de zile vom revizui împreună parcursul. Că vom bifa toate “bornele kilometrice”.  Că transparența radicală se va aplica și în cazul activității mele.

Iar la mijlocul lui iulie 2023, după 1000 de zile de acum, voi avea rezultatele pe care le promit in programul politic. 

Vom face împreună un stat mai responsabil. Unul mai transparent și mai echitabil, unul în care cetățenii vor avea mai multă încredere.

Mulțumesc!

PS: Și da, stiu că voi livra dacă ajung acolo. Așa cum am livrat de fiecare dată când mi-am asumat 1000 de zile pentru un obiectiv.


Dacă ai întrebari legate de candidatura mea, de activitatea mea anterioară, de modul în care voi realiza chestiunile asumate în programul politic, scrie-mi și voi răspunde. Email: catalin.tenita@gmail.com

Dar, și mai bine, hai să discutam. Mă poți intreba orice crezi ca e relevant în legătură cu candidatura mea, cu cariera mea, cu implicarea mea de până acum pe Zoom în zilele de campanie interna, dimineața sau seara (ca să nu zic noaptea).

Dimineața (miercuri, 30 sept – sâmbata, 3 septembrie): ora 6:30 – 7:30
https://us02web.zoom.us/j/86323582549

Seara (marți 29 septembrie – sâmbata, 3 septembrie): ora 22:30-23:30 (sau până la ultimul client)
 https://us02web.zoom.us/j/85499549963


Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta