13 saptamani, 2 zile, 22 de ore si 4 minute…

1

… de cand am plecat de la munca, intr-o vineri, cu gandul ca maine urma sa fie botezul Dariei, cu capul la ce mai trebuie facut. L-am salutat pe Emil, de fapt pe toti, sau poate pe niciunul, depinde de zi, de graba, oricum urma sa ne vedem a doua zi, sa stam la povesti si sa radem. Si am stat si apoi gata.

Vinerea aceea care a fost ultima lui zi de munca.

Si de atunci am picat intr-o alta lume. Si mi-e dor de el si daca ar fi vreo cale sa cred ca exista alte forme de existenta decat cea de aici, as fi mai usurat.

Din pacate doar ii vad imaginea in lista de messenger la “_team”, cu iconita dezactivata, si fata lui de barbos zambitor si destept la pop-up. Mie asa de dor de el, de felul nostru asezat de a fi prieteni, camarazi, oameni care stiu sa faca lucruri impreuna, incat poate de multe ori sunt neatent cu ceilalti colegi…

About the author

1 comment

  • Off… eu inca ma astept sa vina dimineata la job, sa dam noroc, sa ma bata prieteneste pe umar si sa zambeasca. Era un moment aparent banal, dar incarcat cu f multa energie pozitiva. Si uite asa… iti dai seama ca multe momente din viata noastra.. nu le bagam in seama, desi undeva in subconstient inseamna MULT.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta