astazi

a

Astazi am citit Maiakovski si am ras. Rasul e bun, you know that 🙂 Doar eu uit din cand in cand construind bolte fara noima.

Si imi pare rau ca nu am ajuns ieri la intalnirea unor prieteni.

Tot azi ma gandesc ca poate ar trebui sa imi iau o pisica, daca nu pot, deocamdata, sa-mi iau visul in materie de pets: un samoied.

About the author

7 comments

  • E un episod din friends in care Rachel da 1000 de dolari pe o pisica egipteana, visul ei de-o viata. Si in doua zile o vinde, ca nu puteau sa se sufere una pe cealalta. Poate asa o sa patesti si tu cu samoiedul.
    Pe de alta parte, eu te stiu (digital) de aproape 2 ani. De doi ani iti doresti samoiedul ala, si te tot codesti, ca nu ai timp, ca nu are cine sa se ocupe, etc.
    DACA VREI CEVA, IL IEI, SI DUPA AIA ITI VEI MULTA TIMPUL SI PROGRAMUL PE NEVOILE LUI.
    Daca nu, inseamna ca nu ti-l doresti suficient:)

  • Arhi, tu s-ar putea sa fi un intelept, pe cuvant. Chiar ma voi gandi. Adica deja ma gandesc. Adica stiu si eu. Si adica dau o bere cand ai timp. De fapt un vin, ca sunt in perioada vinicola.

  • hehe cat de mult imi seamana mie treaba asta cu “samojedele la orash” cu cealalta faza de pomina, cu “SUV-ul la oras” – chestii care-si au locul doar in salbaticie, dar pe care le vezi overkill la orash pentru ca-s cool LOL

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta