BrainTV

B

N-am apucat sa vin la lansare, scuze Emi, dar mai important decat lansarea, e produsul in sine,nu?

Asadar: BrainTV.ro

Punctele foarte bune:

– calitate foarte buna video

– site clar, simplu de utilizat

– continut interesant (pentru mine)

Puncte la care trebuie lucrat:

– atragerea publicului mai larg (Mai exact: chiar daca ne selectam publicul, nu trebuie sa il urmarim numai cu chestii serioase. Trebuie ceva mai jucaus – like Academia Catavencu sau Guerilla. Ceva hot. Interviurile sunt ok, dar sincer sa fiu, de cate ori sa te uiti la aceiasi oameni – care chiar au ceva de spus, insa relativ nisat.  Tip: abordati strategia Apple – vorbiti despre muzica, despre carti, despre filme, despre ceea ce face omul sa vibreze. I mean, su sunt relativ workaholic, dar tocmai d-aia nu am timp sa ma uit foarte mult la chestii cu alti workahollici).

– embedding (macar pe o versiune scurta)

– transcripturi pentru interviuri (pot sa citesc in 5 minute ce spune cineva in 30 de minute)

So, ca sa le inchei repede: Sunt convins ca Emi & echipa vor face treaba misto, daca incearca in primul rand sa creeze un show sau mai multe – adica un format inchegat, cu ancore (prezentatori, invitati permanenti), si care sa nu poata fi usor inlocuit de varianta scrisa (cum sunt interviurile). Daca Emi mi-ar da doua beri as zice:

– sa mearga pe smart lifestyle, mai degraba decat doar pe zona de profesii si bani

– sa aiba realizatori de emisiuni vizibili (care sa asigure continuitatea)

– sa creeze content care sa merite sa fie dat ai departe (un interviu cu X sau Y nu are mare potential viral)

Disclaimer: am facut un pariu cu Emi pe o lada de Heineken despre evolutia traficului pe braintv pana la sfarsitul anului. Eu sunt ceva mai sceptic, dar nu m-ar deranja sa pierd pariul tinand cont ca am un interes colateral cu NoPrimeTime in evolutia online video in .ro si aiurea (BTW – de azi incepem sa livram primele reclame – incepem cu AcasaTV – “o burtiera” la ziua Dianei.
Si apropo de apropo – M-au amuzat comentariile: 1. “aceasta e ora la care asteptam sa inceapa betty cea urata! cine sa fie mai interesant? betty sau diana? eu una o aleg pe betty. diana e moarta!” si 2. ” puteti sa-mi spuneti de ce in loc sa dati duminica rbd:la familia dati concertu’ asta enervant???!!!” :)) )

About the author

3 comments

  • Catalin, si mie imi pare rau ca n-ai ajuns aseara. In orice caz, mi-a zis Costin ca te alearga clientii, asa ca stiu cum e :).

    In alta ordine de idei, interviurile sunt doar prima faza. Urmeaza sa dam drumul si unor emisiuni la care lucram. Si multumesc pentru ideile de formate de emisiuni. Foarte tare.

    Legat de embedding, avem. Apare can termini de vizualizat un material 😀

    Asa, eu zic sa pregatesti lada de bere ca traficul e in ascensiune pe verticala ;).

  • Cu mare placere, Emi. De fapt, daca vrei o pot da si acum, in alb, ca e mai cald. Si dai tu doua daca nu iese pasenta.

    Si apropo de embedding si views – ar trebui sa numarati si cati ajung la sfarsit. Sau niste midpointuri.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta