fbpx

Cum merge?

C

Suntem aproape gata cu NoPrimeTime dar mai sunt cateva chestiuni marunte pana il scoatem catre prezentare. Pana atunci am pus un post ceva mai lungut pe blog despre viziunea noastra. Recunosc, deocamdata nu imi este clar cum va intra Joostul in schema insa probabil ca Joostul va merge la concurenta cu IPTV-ul si video-on-demand, in vreme ce contentul distribuit de televiziuni prin browsere (portaluri proprii) va merge la concurenta cu YouTube. Doua piete diferite: prima un fel de competitie BlueRay/HD-DVD in zona de continuturi mari cu calitate buna, a doua un fel de piata de continuturi scurte, in care calitatea nu va fi factorul important ci mai degraba comoditatea accesarii. (D-aia o sa mergem si in zona de video pe terminale mobile, dupa ce lansam) Alt exemplu ar fi batalia dintre supermaketuri pe de-o parte si intre convenence store-uri pe de cealalta.

Ca persoana civila am de scris: un post despre concertul lui Roger Waters, un post despre cum a fost la Cluj, un post despre votul uninominal, cam 5 posturi despre ce carti am citit in ultima vreme.

Pe langa asta mai trebuie sa scriu/compilez textele de prezentare pe larg ale sistemului NoPrimeTime.

Vineri plec in Japonia (vreo 10 zile). Ma gandesc sa imi iau ceva dragut de acolo (gizmo, of course) dar nu stiu ce anume. Lasa ca gasesc eu ceva misto. Si vreau sa fac multe poze. Sper sa am timp sa va povestesc chestii dragute.

Nu o sa am 1 mai, normal, ca e de munca. De fapt o sa vin si maine la birou sa mai rezolv chestii.

About the author

1 comment

  • omg, Japonia.. vreau 😀
    have fun! sunt sigura ca o sa stii si mai putin ce vrei sa-ti iei odata ce o sa fii acolo, fata in fata cu toate treburile :))

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta