Dan Iosif – deputatul bisnitar

D

Confesiunile unui barbugiu, bisnitar,hot din masini, tepar. Poate o facea anti-sistem. O forma de dizidenta prin infractionalitate. Intre timp a ajuns un reprezentant al natiunii romane – deputat, membru al comisiei de aparare, ordine publica si siguranta nationala.

Un efect  direct al votului pe liste! Sau poate cine stie, si daca s-ar vota uninominal, domnul Iosif (infractor nepedepsit) ar putea merge intr-o circumscriptie cu procentaj mare de infractionalitate.

Sper sa am timp sa raspund articolului doamnei Cretu cu privire la rezultatele benefice ale votului pe liste. Pana atunci sa cugetam asupra transformarilor morale pe care le poate suferi cineva de-a lungul timpului. Poate Dan Iosif va fi si sanctificat dupa moarte.

About the author

4 comments

  • domnu’ iosif e un exemplu perfect pt ce inseamna sa votezi liste si cat de putin conteaza caracterul, cultura si cunostintele profesionale pentru a ajunge membru al Parlamentului. Ar trebui sa ne puna serios pe ganduri… Poate ca nu putem controla “selectia” realizata de partide in momentul in care isi racoleaza membri, dar am putea si ar trebui sa controlam direct cine si cum ajunge in parlament.

  • prima data l-am vazut in 2002 la Oradea,la botezul copilului lu’ Gabi Bivolaru.
    Se droga si a baut la greu ,iara pe la ora 03.00 a inceput sa danseze pe mese cu un pistol in mana….

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta