Here there be dragons

H

1. Imi place sa prind dimineata momentul acela cand se sting felinarele si se vede bine lumina soarelui. Incepe ziua, good karma daca ai norocul sa il prinzi.

2. O prietena imi spunea acum doua zile ca am schimbat un pic tonul blogului in ultima vreme. Mai melancolic. Cred ca melancolia e un alt cuvant pentru sinceritate, de fapt. Iar pentru sinceritate trebuie sa lupti. E usor sa fii ipocrit. De fapt toata societatea se bazeaza pe ipocrizie, prin urmare cei mai multi sunt fortati sa fie ipocriti, sa minta de dragul comoditatii. Si nu e deloc de condamnat.

3. De multe ori imi zic: hai scoala-te, avem un dragon de hranit. Asa merg zilele noastre, trebuie sa hranim dragonul poftelor si necesitatilor noastre, dragonul convenientelor sociale, dragonul trebuintelor altora, dragonul promisiunilor. Si ne spunem ca suntem eroi, ca jumulim puisorii pe care ii aruncam in gura dragonului for the greater good, ca dragonul o sa moara sau cel putin o sa se tolaneasca la un moment-dat satul si noi o sa mergem mai departe catre muntii albastri unde se afla domnita sau comoara, sau ca o sa ne intindem pe iarba si o sa fluieram, dar de fapt nu ne dam seama ca ne-am transformat noi in dragon.

About the author

3 comments

  • […] Sint obosita. Ca si cum as fi tras in jug 12 ore. Si de fapt am dormit vreo 10 ore Am mai si citit in Catastif ceva despre dragoni, drept pentru care m-a pocnit si pe mine un fel de melancolie, ca pe Catalin, dar pe dos. Spune el:  […]

  • Depinde de noroc pana la urma. Sunt si oameni care au facut chestii misto comportandu-se nu atat de dragonic. Pana la urma conteaza si stilul, impresia artistica, jos palaria, nu numai realizarile cuantificabile in unitati de putere asupra altora.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta