internet mobil

i

mi-am pus internet mobil de la Orange pentru ca exista situatii in care nu ai acces wifi, iar cele de pe telefon e prea lent. So Office Unlimited de la Orange.

Observatii:

1. Cand eu ma gandesc la nelimitat, inteleg atat de mult incat nici nu poti sa iti inchipui. Catralioane de catralioane de biti. Infinit. La Orange (ca si la Vodafone) nelimitat inseamna 4 GB. Am descoperit ca exista si un mai nelimitat decat nelimitatul pe numele lui Unlimited Plus (adica 8GB)

2. Modemul pe care l-am luat era compatibil MacOS. Sau cel putin asa spuneau cei de la Orange pe site. Faza e ca nu prea era compatibil cu Leopard aparent. Iar asta nu scria nicaieri.  (In principiu trebuia sa “autobooteze” in aplicatia instalata pe el, dar faza asta mergea doar in Windows nu si in MacOS.  Pana la urma am gasit versiunea de soft care sa-l faca sa mearga. Dar cat m-am enervat timp de doua ore, this is priceless.

3. Modemul asta se cam incinge. But then again, e iarna, deci un pic de caldura nu strica.

About the author

5 comments

  • Cred ca in america ii dadea cineva in judecata pentru faptul ca vand un serviciu limitat numit nelimitat 🙂 Dar oricum, esti un norocos ca i-ai dat de cap, eu pana la urma am renuntat sa incerc sa-l fac sa mearga pe Vista-ul meu. Suportul tehnic a fost si el foarte de mare ajutor 🙂

  • Sunt multumit de Orange, Mircea. Are o viteza de pana la 3.5 MB la download (si mult mai putin 150 KB la upload).
    Corwin, postezi mult in ultima vreme. Te citesc zilnic cred. Eu nici nu m-am gandit sa sun la suport tehnic; e evident ca sunt clueless. Ma gandesc totusi acum ca am rezolvat-o sa scriu un mic help pe blog cu multe cuvinte cheie ca sa poata si altii sa foloseasca modemul pe Mac OS Leopard.

  • Merci mult 🙂
    Eu am apelat la suportul tehnic tocmai pentru ca mi s-a spus ca merge si pe Vista 🙂 Dar ei doar aveau softul Orange pentru Vista, nu si driverele… in fine…

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta