Natura – lavender & chamomile

N

Daca te iei dupa titlu ai crede ca e vorba de vreo combinatie savanta pentru un parfum floral, de vara, al vreunei mari case. Asta daca stiti ce inseamna “chamomile”. Chamomile inseamna musetel. Fac pariu ca nu stiati asta daca nu ati terminat facultatea de botanica in limba engleza (sau poate franceza). Eu unul nu stiam, recunosc.

Pana cand am vazut astazi diafana reclama in autobuz la Natura – lavender & chamomile. Am dedus din imagini. Prima data mi-a trecut prin cap, “Ia uite mai, prima reclama la parfumuri intr-un mijloc de transport in comun”. “Si ce combinatie savanta. Parca un pic cam florala – fac pariu ca e acolo si un element mai citric, ierbos pe acolo ca sa dea contrast, dar nu l-au pomenit.” Iar dupa aceea mi-am dat seama ca nu e, frate, la parfum – e Bonux Natura acum cu lavender & chamomile.

Bonux este the cheapest crap de detergent din portofoliul P&G pe Romania. E echivalentul berii Noroc (daca Ariel e Carlsberg si Tide e Tuborg). Categoria economy sau cum naibii ii spune. E detergentul oamenilor care nu vor sa fie fancy. Si in mod clar nu stiu ce e aia “chamomile”. Eu as spune ca nici macar lavender. Oameni buni, levantica ce avea? Eu unul imi aduc aminte si acum de dulapul de la bunici care mirosea a levantica (si a naftalina, dar asta e alta poveste).

Nu pot spune decat atat: cine e mai prost, ala care nu stie ce inseamna chamomile sau ala care habar nu se intreaba cine stie si cine nu stie? Sau poate nu ii pasa. Sau poate cel mai prost e ala care da banul pe o asemenea reclama.

About the author

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta