Povesti cu pesti din Tokyo. In general negri

P

So, sunt de 2 zile la Tokyo si am o gramada de povestit. Acum doar una scurta, ca sa imi continui epopeea pestilor negri.
De data asta pesti erau in Roppongi. Dupa ce ne plimbasem toata ziua, am iesit in respectiva statie de metrou printr-o gura gresita. Adica care ne arunca la distanta buna de locul planuit. Ne-am dus (de data asta sunt aici cu Emil, unul din prietenii aia buni pe care ii numeri pe o mana cu cateva degete taiate) sa consultam harta din fata gurii de metrou.
In trei minute s-a infiintat langa noi un domn de culoare care ne-a abordat cu “Do you want some girls for pleasure?”. Noi i-am zis ca nu, iar el a ramas langa noi, uitandu-ne cum scrutam cu mare concentrare harta. Dupa vreo 30 de secunde ne-a intrebat “Do you get pleasure by looking at the map?”

Al doilea peste negru al serii ne astepta la cativa metri. De data aceasta, fiind in miscare conversatia a fost mai scurta. Amandoi erau doi malaci de peste 1,90 m si 100 de kilograme. Fapt care l-a facut pe Emil sa observe ca nu prezinta credibilitate – infatisarea lor ii poate speria pe potentialii clienti. A fost insa multumit de al treilea peste care ne-a abordat. Mult mai scund si mai slabanog. Un italian ceva. Roppongi este cartierul cu foarte multi albi, btw.

About the author

2 comments

  • super tare al doilea negru :)))))). Nu faceau reduceri pt est-europeni? … de genul “a doua blonda kado” :)))))))

  • ce replica misto aia cu do you get pleasure :)))))))))
    pupaturi din bucuresti!! si, vorba bug mafia, nu uita de unde ai plecat! 😛

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta