fbpx

Sa bombardam prostia

S

Mi-a fost sa aud cateva povesti interesante in zilele astea:

1. Cica, acum o saptamana, un redactor din Radio a vorbit despre traditiile din Bucurestiul interbelic, una dintre ele fiind datul cu saniuta prin Cismigiu. Conducerea Radio a primit o scrisoare oficiala de la Senat in care se cerea sa i se taie respectivului dreptul de a face emisiuni. S-a facut sedinta si omul s-a ales doar cu un perdaf. Saniuta fuge,nimeni n-o ajunge.
2. Astazi sloganul lui Gioana de la mitingul PSD a fost “Raluca, este sarbatoarea ta”.  In vechea traditie a folosirii mortilor in scopuri electorale.

Nu-mi plac vandalismele, nu am nimic cu social-democratia ca institutie, insa am cu marsavia. De aceea va propun un google bombing, sau doua 🙂

Prostanac

Saniuta

About the author

13 comments

 • mi-a zis eugen de idee si m-a distrat
  deci de la tine a pornit…
  iti reamintesc insa ca prostanacul e o porecla pornita de la cnv caruia i sa spune (apropo…) “bunicuta”
  si ca oportunismul prin “ciugulirea mortilor” de care il acuzi pe mg ar denota (daca asa ar fi) cu totul altceva dect prostie…
  cazul ralucai m-a pus pe ginduri si mi-a inspirat o actiune
  (la care btw contez pe tine ca ma vei ajuta)
  citind ce scrii imi dau seama ca, daca as fi fost politician,
  acest subiect mi-ar fi fost tabu (chiar si de 1 mai)
  si atunci cum sa mai vrei sa intri in politica?
  te astept catalin sa bombardezi si partea cealalta a baricadei…
  eu as avea ctv propuneri…

 • Salut, Florin, am citit postul tau despre Raluca si 1 Mai si nu pot decat sa fiu de acord. Si sa stii ca m-am exprimat si impotriva lui Basescu – inca mi se pare un mitocan, cinstit vorbind, si intr-o societate mai asezata nu mi l-as dori de presedinte. De fapt nici asa nu mi-l doresc, insa voi merge la referendum impotriva PNL-ului. Sincer, nu i-am votat sa se alieze cu PSD-ul.

 • hold on man, votul e secret!
  campania de care iti zic va fi o actiune de bun simt in memoria ralucai si orientata catre “persoane fizice”, ca pe firme le vor sicana destul controalele (sper)
  cam pe miine, cel mult poimiine revin

 • Sunt mai multe persoane care au avut destinul Ralucăi Stroescu.
  Mai e Laura Damian, aceeaşi firmă, aceeaşi cauză (oboseala cruntă si cronica, munca la firmă peste 16 ore pe zi, uzura fizică a organismului, etc)
  Dacă prostanăcul de Geoană a anunţat la mitingul popular de 1 mai cu micii şi berea lui Vanghelie că sloganul acelei serbări ( miting, pomană electorală, marşul muncitorilor, ce naiba o fi fost)este Raluca, este sărbatoarea ta înseamnă că s-a ajuns mult prea jos cu degradarea morală.
  Politicieni care au fost la putere, care au votat unele din legile importante ale ţării, au ajuns să facă din persoanele moarte ( recent şi care s-a făcut puţină vâlvă pe seama morţii lor) un fel de moştele Sfintei Paraschiva.
  Urât este faptul că după 18 ani de la revoluţie mai există aşa de multe persoane ce pot fi manipulate!

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta