fbpx

si tot astazi

s

… ma gandeam la o zi prafuita de vara cand mi-am dat licenta (2000), dupa care am iesit la plimbare cu o colega si buna prietena. Si a plouat ploaie calda se vara si am ras si am mers prin ploaie. Wabi-sabi.

Conteaza doar sa ai timp sa simti, sa ai loc sa te exprimi. Si sa ai cui sa vrei sa-i spui. {In paranteza fie spus, eu reusesc sa fiu foarte prostanac sau foarte elocvent in functie de persoana din fata mea. Nu pot sa imi livrez discursul egal, indiferent de ascultator.}

Si mai mi-am adus aminte de o iesire prin ’98 la Bran, fix momentul in care aparuse Ursus-ul rosu. Era buna berea atunci, cand eram studenti. Si nu aveam noi prea multi bani, dar de bere se gaseau tot timpul.

Si mai m-am intrebat cum au trecut anii aia atat de repede cu discutii, si parcuri, si carti si beri. Imi pare ca eram altfel decat cei de acum. Aveam norocul sa vrem mai putin, cred. Acum, se ajunge sa fii fortat sa vrei mult. Si asta mananca din timp.

About the author

6 comments

 • Ce frumos!
  Eu am dat licenta in 1998 si altfel erau timpurile atunci cu toate ca au trecut doar 10 ani. Nu stiu daca e mai bine sau mai rau… ceea ce am acum, nu aveam atunci si invers :).
  Imi place mult blogul tau!
  Creeaza asa o stare de liniste, induce o idee de fericire.
  Mi-ar placea sa mai scrii despre cartile citite.

 • Pai am terminat si “Cruciadele vazute de arabi” in weekend. SI mai am cam jumatate din Operatiunea Shylock a lui Phillip Roth. Se pare ca, involuntar, sunt in faza in care citesc carti despre diversele forme si aspecte ale terorisimului vazut ca o forma violenta de conflict intre civilizatii/viziuni asupra lumii.

 • Oftat. Ca si eu am vreo doua amintiri cu ploi de vara si discutii mai mult sau mai putin elocvente. 🙂 (Intr-adevar, ideile si trairile isi gasesc cuvinte diferite inaintea diferitilor membrii ai auditoriului – functie de soiul lor si de cum ne fac sa ne simtim – cat egocentrism, lol! :)) Si tin minte cu precadere dorinta de a fi fost careva cui sa ii zic mai multe. Deh… Nu le poti avea pe toate. 🙂 Fain in continuare, Catalin. Cu placere si zambet pe fata citesc ce scrii dumneata. 🙂 Misto.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta