fbpx

Thanatos sells?

T

“Cu un RCA toti suntem datori!” – reclama ASIBAN (print)

Abia acum am vazut-o, dar aparent a fost de la inceputul anului.  Pe mine ma inspaimanta genul asta de reclame. Chiar mai rau decat cea cu “traiesti 26823 de zile” (cum ar veni, ARM – 23121 zile).

Poate este doar temerea mea (o particularitate de personalitate), sau poate nu sunt in target. Sau poate nu sunt strategy-planner-media-research-creative-insight-senior-adviser pentru a o intelege. Sau poate nu sunt romanul tipic (fatalist-mioritician, adica) si reclama a fost gandita pe sufletul si inima romanesca.

Anyway, cred ca nu este foarte inspirat sa face apel la moarte cand vinzi asigurari auto de raspundere civila pentru acccidente. Daca as fi macabru as mai putea sa modific cateva proverbe similare.
Si apropo de asta, Ionut are un post super hilar despre diferite reclame.

About the author

3 comments

  • o alta reclama macabra e aia cu folosirea centurii de siguranta din spate, cu parintii care-si iubesc muuuuult copilu, si copilu’ care zboara prin parbriz. o stii? e oribila! pe mine ma trec fiori de cite ori o vad. bun, inteleg ratiunea, dar nu e mai putin sinistra. mai ales pentru unul care are o fetita cam de aceeasi virsta cu aia din reclama, cum sint eu.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta