fbpx

The fluffy Friday post

T

Ce mai mi-am luat:

a). Mi-am luat domeniul catastif.ro

Inclusiv eu mai ziceam .ro, asa ca am zis sa rezolv asta. (In paranteza, nu imi plac domeniile .ro pentru ca: 1. Nu poti sa faci modificarile de DNS singur, ca la cele internationale 2. Dureaza cam mult pana modificarile sunt efectuate (uneori ce ceri vineri se face abia luni, de ex) 3. Nu au o situatie juridica foarte clara (I mean, in cosmarurile mele, imi inchipui ca vin unii tetei si “fug” cu toate domeniile .ro ; dreptul de folosinta al domeniilor nu este foarte clar explicat ; au fost cazuri in care s-au facut modificari de proprietar asupra domeniilor .ro fara hotararea definitiva a justitiei – cazul cu citroen.ro al domnului Tariceanu este celebru, nu? )  4. Nu stiu cat de redundanta este baza de date de la RNC cu ownerii de domenii – prefer sa nu ma gandesc prea mult la acest aspect )

b). Mi-am luat Midnight’s Children – Salman Rushdie in engleza. Editia UK aniversara – 25 de ani de la lansare. Super carte, dupa cum am mai scris.

c). Mi-am luat un kimono galben pentru dormit. Galben aprins. I love it! Am dormit in genul asta de kimono de bumbac cand am fost in Japonia. O senzatie excelenta, pe bune. Dupa aia am regretat ca nu am cumparat unul de acolo. Pana la urma am luat de aici, mai scump. Dar macar e Benetton. Si e galben! (alea din Japonia erau albe cu un pic de albastru)

My fluffy post is not so fluffy after all (l-a stricat povestea lunga cu domeniile :(  )

About the author

4 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta