There’s a place

T

Imi place enorm. Si mi se pare foarte profunda – foarte zen, tao, filozofica si desteapta. Pana la urma mintea e singurul refugiu pe care il avem. Si d-aia e bine sa ai o minte incapatoare si bine mobilata. Daca nu ai, risti sa stai chircit si in picioare :)) Si vopsita in culori odihnitoare.

Melodia e de pe primul album al Beatlesilor – Please, please me. Care mi se pare unul dintre cele mai tari albume ever. Daca te uiti pe lista pieselor cam toate au devenit hituri pe care cam oricine le recunoaste. Si tot apropo de asta, in topul Rolling Stones al celor mai tari albume din primele 10 Beatles are rezervate 4 locuri. Si tot apropo de asta, sa vedeti ca o sa existe un reviriment Beatles dupa ce o sa semneze dealul de distributie digitala.

About the author

2 comments

  • Mai bun mi se pare Abbey Road. Cam toate au devenit hituri? E mult mai bun Abbey Road. Dacă vrei filozofice, ascultă You never give me your money

  • Adevarat graisi, domnule draga. O minte incapatoare e foarte folositoare la casa omului si te scoate din multe belele 🙂 Da’ sa stii, te avertizez:uneori te si baga intr-o tona de alte belele! 🙂 Noroc cu muzica buna, mai salveaza situatia.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta