2 triste si 2 haioase si 2 idioate si 3 visatoare

2

cautari pe blogul meu:

poveste trista- durerea de stomac cu care s-a trezit nu se datora oboselii (aparent un search dupa fraza asta spune o poveste trista despre dragoste si sinucidere)

no direction home (stiu e DVD-ul cu documentarul lui Scorsese despre Dylan, dar imi place sa ma mint ca Gretel sau Hansel isi cauta drumul si o firimitura a fost blogul meu – maybe there is a direction to our home, maybe, just maybe)

meaning of lacomia

am promis ca pe tradatorul asta de dan voiculescu o sa-l distrug

cum poti sa dai afara chiriasi

balzac cate opere a scris
cu dragoste

seminte pentru alta lume

apa in toate limbile

De fapt sunt mult mai multe. Mai pun. Si multumiri celor care au cautat. Sper sa fi gasit ceva folositor.

About the author

1 comment

  • Comment la risipire ( 🙂 cu toate ca nu era permis)

    Si eu am des senzatia asta..Hmm.. Din pacate! E ca o ceata grea care nu te lasa sa vezi realitatea. Senzatia aia cind nu stii in ce directie sa o iei sau… mai rau ca atunci cind te afli intr-o padure deasa, deasa si nu stii in ce parte sa mergi ca sa dai de un drum, de lumina, de un om. Te intrebi Asta e? Asta o sa fie de acum incolo? O bezmeticeala in toate directiile fara sa stii unde vrei sa ajungi? Un mers teleghidat…Nu te mai multumeste nimic, nu mai gasesti rostul in fapte, nu te mai bucuri, nu te mai enervezi, nu te mai miri..Prietena mea avea un ceas de perete care reprezenta un cap de clown care-si muta privirea in stinga si in dreapta la fiecare secunda. Nu stiu din ce cauza intr-o zi clownul asta a ramas cu privirea nemiscata spre stinga. Ceasul mai functiona dar ochii nu. Clownul ala-mi vine in cap cind ma gindesc la starile mele. Totul merge in rutina de zi cu zi dar parca lucrurile trec pe linga mine fara sa vad ce se intimpla, de ce se intimpla…Mi-am zis de multe ori ca e ceva gresit cu mine dar de multe ori cind merg spre casa autobuzul arunc asa o privire la cei din jurul meu si vad numai clowni care se uita in stinga. Oare suntem o generatie defecta?…. Rebuturi? Jucarii stricate ajunse pe mina celor care nu au posibilitate de jucarii mai scumpe? E vina celor care s-au jucat cu noi? E vina noastra ca suntem facuti din piese de cacao? E vina mediului? E vina celorlalte jucarii?… Scrie pe noi Made by Mistake?

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta