fbpx

Ce vreau sa citesc in weekend

C

Am de terminat Mishima – Templul Zorilor, care mi se pare mai arida deca primele doua romane din Tetralogia Fertilitatii)

Si Saramango – Calatoria Elefantului, care cinstit vorbind nu mi se pare ca se ridica la nivelul Istoriei asediului, Memorialului Manastirii, sau Evangheliei dupa… Parca si Pluta de piatra a fost mai legata.

Si as vrea sa ma apuc de Updike –  romanele cu Rabbit . De Updike am citit doar Teroristul (are acolo un monolog foarte misto despre ingineria publicitatii, a spoturilor TV). Si Centaurul, cred – dar nu mai tin minte nimic din ea.

Si as vrea sa fac un obicei pe blog: sa scriu despre o povestire (eventual in fiecare zi – desi asta e greu, nu ca nu as citi 30 povestiri pe luna, insa multe nu sunt memorabile, I guess).

PS Partea buna la zapada asta e ca las masina acasa si vin cu metroul. Si pot citi 30-40 minute pe zi in plus (dus intors)

About the author

3 comments

  • Ei, da, welcome back si din partea mea, chiar zilele trecute ma gandeam oare ce mai face Catalin ala cu blogul pe care-l citeam io cu cateva veacuri in urma.
    Si, guess what, tocmai s-a reapucat de scris 🙂

    A, si daca o povestire nu ti se pare memorabila, nu scrie despre, pe net-ul asta se scrie despre atat de multe chestii care nu merita… Less is more.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta