Din nou despre padurile de constiinta

D

So, au trecut deja trei zile si ceva de cand s-a lansat proiectul (joi) si eu ma declar multumit pe bucata asta de timp. Peste 200 de raspunsuri (202 mai exact) de la 41de persoane diferite. Deja avem o mica padurice. Si destul de multe linkuri in blogosfera. Si foarte multe sugestii foarte bune venite de la oameni extraordinari. Si foarte multe incurajari.

Ce urmeaza pe saptamana viitoare:

1. O intalnire a celor care vor sa se implice. In felul asta discutam, vedem cum sa procedam, apar idei noi. Eu propun marti pe la 18:30 printr-un local (club/bar/restaurant) din zona Universitate-Unirii. De exemplu la City Grill, sau Offsite, Cool Cat sau ce mai e prin zona. Dati un semn, please. Oricum mai pun un post luni seara/marti dimineata/

2. The economics of the project. Vreau sa scriu maine un mic post prin care sa explic mai bine de ce proiectul este fezabil. Adica am vazut ca oamenii sunt foarte incantati, dar vreau sa scriu si partea asta cu cifre clare ca sa demostrez de ce cred eu ca este realizabil.

3. Un plan de actiune clar si detaliat plus o lista cu posturile de voluntari de care avem nevoie (asta dupa intalnire).

4. O descriere a versiunii a doua a blogului/sitului – avem nevoie de niste features misto, chiar daca asta nu este cel mai stringent lucru. (Mersi lui Gabi pentru idei)

5. Cateva bannere micute.

5. O intalnire cu fetele care reprezinta primul nostru (posibil) sponsor corporativ mare si scris un mic proiectel

6. Legat pe #5 ma gandesc sa scriem asta (proiectelul) sub forma unei scrisori catre potentialii factori de decizie din lumea corporatista. Sa se simta entuziasmul. Sa fie vie ca si proiectul. Plus ca asta ar avea si un efect viral (desi trebuie sa evitam spamul si chestiile enervante)

Fireste sunt mai multe de facut insa astea mi se par cele mai inportante pentru saptamana viitoare. Plus:

7. Instalat un blog pe 100intrebari.net unde sa poata scrie toti membrii echipei sa se dezbata diverse cai de actiune and so on. Asta pentru ca nu vreau sa imi arog proiectul (el trebuie sa aiba in spate o echipa serioasa).

8. O descriere mai clara a modului in care vad eu livrabilele (deliverables). Adica cum naibii o sa arata ce o sa facem noi. Fireste dupa asta o sa discutam pe larg si o sa amendam prezentarea, dar e important sa existe una de la care sa porneasca discutia.

La sfarsitul saptamanii o sa pun un Project Report pe blogul proiectului la 100intrebari.net. Sper sa fie facute toate si poate si altele. Si mai vreau sa se inteleaga ca asta este un proiect entuziast (asta este foarte important pentru societatea civila – de fiecare data cand noi spunem “chestia asta nu se poate” sau “doar statul poate face asa ceva sau marile firme pe bani multi”, deci de fiecare data cand se intampla asa ceva Big Brother mai se umfla un pic). Dar in acelasi timp este si un proiect bazat pe planuri solide si eficienta. Visatori decisi, nu idealisti de carciuma.

 Si inca ceva: Mii de multumiri pentru cei care au crezut si cred in acest proiect. Inceputul este cel mai delicat lucru, cum se spune in Dune. Si cred ca am depasit inceputul-inceptului. Ca reactiile foarte bune, cuvintele de incurajare, oamenii care au fost primii cu raspunsurile lor, au impins proiectul inainte. (Sper sa am timp sa fac si o lista cu posturile despre proiect ).

Personal, simt ca acum trebuie sa depun toate eforturile pentru acest good will cu care a fost primit proiectul Paduri de Constiinta/100 Intrebari.

About the author

8 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta