Electric

E

“I SING the Body electric;  
The armies of those I love engirth me, and I engirth them;  
They will not let me off till I go with them, respond to them,  
And discorrupt them, and charge them full with the charge of the Soul. “

 Daca va place poezia asta din Whitman, puteti continua aici.

Mi-am adus aminte de ea cand am zis sa scriu cate ceva despre concertul organizat de Solidaritatea pentru Libertatea de Constiinta.

A fost extraordinar. Pentru ca atat artistii cati si publicul au vibrat pentru o idee. Pentru ca a fost unul dintre putinele concerte fra bannere mare ale sponsorilor, fara mititei si baietzi de cartier, fara dorinta de a sustine campania cuiva. Pentru libertate. Iar toate formatiile au fost excelente. Mi-au placut mai ales Luna Amara, Sarmalele Reci si Altar. Si Implant pentru Refuz, care au facut un show superbun.

Felicitari lui Remus Cernea si voluntarilor lui. E fenomenal cand te gandesti ca Remus a reusit sa adune o suta cincizeci de voluntari. Care dupa concert (eu zic ca au fost peste 5000 de oameni) adunau in saci toate gunoaiele aruncate. Ca niste furnicute ecologiste. In Romania. In Romania, oameni buni! Unde gunoiul se arunca natural iar gunoierii nu fac curat nici pe bani.

A fost misto. A fost viata. Am vazut mai multi pusti frumosi decat in ultimul an. Plini de verva. Destepti. Care or sa faca chestii misto. Si manifestarea si-a atins scopul, cred eu. A spus ca exista inca constiinte. Ca imbuibatii nu pot sa faca chiar ce vor ei. Si sunt sigur ca asta este doar prima dintr-o suita de manifestari.

Si felicitari artistilor! Au cantat gratuit pentru o cauza nobila.

About the author

2 comments

  • Comment: Nu se leaga de concert, ci de idee. Sper ca treaba aia cu Sorin Ionita sa fi reusit. N-am putut decat sa fac in asa fel incat “se insiste ca SI sa vina la intalnirea de la GDS”. Nici nu stiu daca s-a insistat destul si daca a venit.
    As fi ajuns si eu azi daca nu as fi fost la Ploiesti… Oricum, ma bucur ca a iesit frumos.

  • Ma bucur ca ti-a placut concertul…si euam fost una dintre furnicutele de dupa 😛 .Sa speram ca o sa invetze si alti sa faca astfel de cocnerte…marfa blogul btw 🙂

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta