fbpx

Chirurgie cu barosul etilic

C
1.De ce bannerul acela la Stalinskaia care ne saluta tare zgomotos de pe paginile trafic.ro baga un fade-out elegant cand vrei sa il opresti?
Era prea taranesca o oprire instant? Si daca asta e taranesc, atunci cum naiba se cheama faptul ca striga ca apucatu’ “Votca numarul unu…” de fiecare data cand mai dai pe alta pagina?
 

2. Eu nu prea sunt la curent, dar chiar s-a demonstrat stiintific ca webmasterii, web marketerii si alti webomani sunt mari consumatori de votca ieftina? Si daca chiar sunt, de ce naiba li se stimuleaza dependenta in timpul programului. Pai d-aia, tovarasi, avem internetul care il avem, ca beau programatorii si designerii la munca. Alo bai, trage liniile alea mai drepte! 🙂
 


3. Astept cu nerabdare Gogu’ cu Unirea, reputata marca Popular, sau stilatul Manele. Da’ chiar, ce ar fi daca ar baga astia niste bannere cu manele. :)) Nu mai e mult pana acolo, asta e clar.
 


4. Si astept executii targetate in functie de profilul sitului: De exemplu, la Trafic.ro ar fi: “Concurenta ti-a luat-o mult inainte? Nu-i nimic, cu Stalinskaia, votca numarul unu, poti sa vezi traficul tau dublu?” sau “Ai doar trei vizitatori pe zi? Cheama-i la o sticla de Stalinskaia, votca numarul unu, si poate mai vin si cu cativa prieteni” Nu vreau nici sa ma gandesc cum ar suna astfel de bannere personalizate pentru siturile de dating :)) Dar sa incerc totusi: “Daca partenera nu a venit, nu-i nimic. Cu votca numarul unu….” sau “Votca care transforma o baba chelioasa intr-o printesa pieptoasa… Dupa numai 200 de grame” (De fapt pot mult mai bine, dar asta e un blog intelectual, ce naiba)
 


5. Exista tot felul de privacy options in browserele astea moderne: blocheaza referalul, pop-upurile, cookieurile, imaginile etc. Dar nu exista o chestie esentiala: blocheaza sunetul din paginile web, sau, si mai bine, intreaba-ma daca incep sa cante din senin la incarcarea paginii. Poate chiar vreau si eu sa ma concentrez la ce am de facut. Sa sa vad cum e sa fi surd. Bine, e posibl sa nu existe asa piata mare: cei din tarile civilizate nu sunt asa de nesimtiti sa iti bage repede si tare sunetul pe gat/urechi chit ca il vrei sau nu.


Later update:
La o analiza mai atenta e posibil sa fie si o alta explicatie: Trafic.ro vrea sa stimuleze pavlovian complexele de vinovatie ale maniacilor web. Executia a doua o va include pe Jenna Jameson suspinand febrila. Sau ceva legat de iarba. Idei sunt multe, intrebarea ar fi de ce o fac? Poate sa sa demoralizeze concurenta… ?

About the author

9 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta