ganduri de pe drum 2

g

4. Am scos wireless-ul si bluetoothul si acum mai am 2:44 ore de baterie. Ceea ce e super bine. Daca faceam chestia asta de la inceput cred ca avem cam 6 ore.

5. Nu mor dupa genul asta de blogging gen twitter dar altceva mai bun nu am de facut. Am inceput sa citesc ceva, dar nu a mers. Iar de scris chestii serioase pt munca and stuff nu am chef, deci pot sa scriu ce imi trece prin cap.

6. Era buna o baterie de rezerva acum. Trebuie sa vad cat costa.

7. Apropo de  bluetooth si de wireless, astia de la avioane zis sa ai undele radio inchise (telefoane si alte prostii) pe toata durata drumului si de periferice legate wireless, insa fac pariu ca sunt o tona de calculatoare/telefoane si alte tampenii in avion care au functii radio activate.

8. Care e miracolul japonez? Incep cu ceva, fac o gramada de sedinte ca sa indrepte lucrurile, scriu proceduri ca si cum societatea ar fi compusa din prostanaci nu din eroi si genii, apoi muncesc mult, mai fac o gramada de sedinte pentru a evalua rezultatele, nu uita de ce sunt acolo si merg inainte. Simplu, nu?

About the author

1 comment

  • […] Chestii citite in dimineata asta Published May 15th, 2007 site-uri , cyberspace , stiri Catastif si-a pus pe blog, asa cum anuntase, gandurile scrise in avion pe ruta Tokyo – Munchen – acasa (1, 2, 3, 4), Gogu Kaizer se ia de urmatoarele categorii de oameni, dintre cei care-i scriu comentarii pe blog: prosti, oameni lipsiti de simtul umorului si pupincuristi, iar Vis Urat se apara de acuzatia de plagiat venita de la Apollinaire (vezi aici) si Subiectiv (aici). […]

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta