fbpx

Iuuuff, e gata :)

I

Borges spunea ca scrie si rescrie o nuvela pana cand ii bate obrazul editorul. Bai Borges, tu nu mai termini o data? Lasa-o naibii, ca doar nu rescrii Don Quijote. (Asta e de la mine, el spunea ceva mai elegant, da’ asta e ideea).

Cam asa e si cu NoPrimeTime. Am putea sa il mai rescriem de vreo cinci ori, sa il facem mai frumos, mai bun si mai uscat, dar pana la urma ii dam drumul azi.
Saptamana asta pe langa micile scame scoase ne-am focusat pe integrarea usoara cu sisteme nu-foarte-mari deja existente. Adica cum sa faca cineva care are 10-100 de filmusoare pe serverul lui si din care poate scoate ceva banuti (sau awarness, sau crosspromotion sau glorie, sau ce mai vrea omul sa scoata). Asa ca am facut si o versiune hosted, care merge cu filmele de pe serverul omului. Iar maine, bagam si tutorialul pe blog ca sa inteleaga oricine cum devine situatia. Ba mai mult – o sa explicam cum sa isi ruleze omul filmele de asa maniera incat sa evite problemele daca serverul de aduri pica.

Multe ar fi de spus, dar oricum ideea e ca i-am dat drumul la apa. Mai reparam si mai construim si in timpul calatoriei. Ce naiba, fiecare corabie are echipa ei de dulgheri doar.

Deci:

1. Daca vreti sa testati cum merge, va duceti aici si va faceti cont.

2. Daca vreti sa rasfoiti un pic formaturile fara sa va chinuiti cu conturile – aici si aici.

3. Aici avem blogul. Avem si un blogger-rezident in persoana lui Razvan (cu care poate facem si o vizita in California in vara asta)

4. Daca vreti sa va implementam solutia dati un semn. Blogarimea si oamenii cu proiecte misto au gratuitate – plus customizare de player, normal.

5. Si daca vreti sa va povestesc cum e cu copilul NoPrimeTime and stuff, iesim la o bere. Atentie insa; o sa fiu ca parintii aia care isi asasineaza prietenii si colegii cu ce geniala e progenitura si cum o sa ia ea premiul Nobel.

About the author

17 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta