Me and us

M

Cum va spuneam, Andressa mi-a luat un interviu pentru BussinessTV. Multzam mult de tot + o inghetata cand ne vedem. Plus una pentru postul de astazi.

Note to myself: trebuie sa imi mai iau cateva tricouri de la Threadless ca astea s-au cam largit la gat. Dar astept ca poate este summer brake promotion, ca anul trecut. Pe vreo 1 iunie. Va zic si voua daca este. Kawasaki are un fotoreportaj despre Threadless, apropo. Foarte misto la astia.

About the author

4 comments

 • foarte misto interviul tau 🙂 fara sa incerc sa te flatez, am observat si de la interviul de pe metropotam ca te iubeste camera ;)) si in plus, esti asa de dezinvolt si de prietenos, incat you make every interview rule..

  [sa fac fan club catalin? ca parca prea am exagerat cu laudele ;))]

 • Zuza, bag seama ca si tu vrei o inghetata. Cea ce e bine 🙂
  Boo, unde ai lipsit atata timp? Pe cuvant, zilele sunt mai desaturate (adica cu culorile mai terne, cred ca asa se zice) fara aventurile tale.
  Inghetata si la tine 🙂

 • S-a lansat un blog destinat discutiilor despre domeniul New Media, Internet, Marketing, Publicitate, produse si servicii, modul in care ne influenteaza acestea viata si multe altele.

  E super tare, eu “am fost pe la ei”, intra si tu la http://www.trendagent.ro, sa citesti articolele postate, sa le comentezi, sa spui ce subiecte ai vrea sa fie dezbatute pe acel blog si sa impartasesti parerea si experientele tale.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta