Jocuri

J

Alex imi aplica un tag pe tema jocurilor. Mai exact 5-10 jocuri pe calculator pe care le-am jucat mult si cu placere. Nu pot spune ca am fost un megamaniac (niciodata nu am vrut sa imi iau cea mai noua placa ca sa joc cel mai nou joc), dar am avut perioadele mele in care am jucat ceva. Daca vreti sa sa vedeti gamer adevarat, cititi la Patric. Eventual poate il faceti sa va spuna si care este capitala Canadei .

Asadar:

Etapa I – compatibilele Sinclair/Spectrum (am avut un Jet si un HC90)

Dan Dare (I, ca II m-a dezamagit)

Neather Earth

Elite (cred ca am pierdut 100 de nopti cu asta)

Dizzy 1-5 (geniale)

Observatie pentru tineri: jocurile astea aveau pana in 48K in genere. Cam cat o imagine pricajita de acum.
Etapa a II-a (liceu, mai ales clasele IX-X la laboratoarele de informatica – parca XT-uri le zicea seriei acelea de PC-uri)

Titus Fox

Scorched Earth (mama, ce campionate trageam la scoala – si erau si reguli de war conduct si neproliferare a armelor de distrugere in masa, ca sa zic asa – fara Nuke si fara Napalm Death, bai nene. Dar cu aliante.)

Dune (incapea pe 2 diskete – pana in 2 MB, parca dar avea o grafica extraordinara)

Etapa a III-a (din facultate pana acum)

Total Anihilation

Civilisation (apropo, uite ca apare un adon la ultimul)

Total War (mai ales Rome)

Observatie: nu am avut niciodata o consola in afara de un PSP pe care mi l-am luat anul trecut din Japonia si pe care nu l-am folosit mai mult de 10 ore. Ma gandesc totusi sa imi iau un Wii. Dar pe de alta parte, cred ca nu l-as folosi prea mult.

Dau leapsa mai departe la Radu Ionescu, Radu Lazar (ca tot voia el sa joace jocuri) si lui Criz (ca sa nu zica ca sunt misogin). De fapt e un tag prea tare ca sa fim restrictivi. Sa se serveasca cine vrea, ca ajunge la toata lumea 🙂 .

Later update: Il taguiesc retroaactiv si pe Cristi Mezei.

About the author

6 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta