Jos brandurile de pe tricouri :)

J

Acum vreo doua-trei sapamani mi-am zis ca trebuie sa imi schimb un pic comportamentul de consumator. Mai precis sa nu mai cumpar si sa port tricouri cu insemne corporative (mai precis Adidas, Puma, etc). De ce sa fiu eu un panou umblator pentru marcile astea? Asta mai ales pentru ca nu ma reprezinta. Nu am fost niciodata the jock type. Dar absolut deloc. Si nici nu incerc sa fiu. Ajung pe la sala din an in paste si atunci mi se pare in chin si o pierdere de vreme fara absolut fara noima. (Nu am nici o placere sa ma chinuiesc ridicand si tragand greutati. Prefer o carte buna. Noroc ca in ultima vreme am descoperit audiobookurile asa ca nu mai este o pierdere completa de vreme)

Sa revin la tricouri. Mi-am luat 8 tricouri de pe threadless.com (Super sloganul lor “Nude no more! 🙂 ) Au venit repede (cam doua saptamani de la comanda), n-au incurcat borcanele, iar calitatea materialului pare ok (asta o sa vedem la primul spalat 🙂 Asadar ii recomand. Au varietate mare, comunity feeling, preturi bune. Mai imi iau. Mai ales pentru ca au desene misto.

About the author

5 comments

  • Faptul ca porti un tricou pe care e o pisica ce sare sau pe care sunt 3 dungi sau pe care este o bifa, conform comportamentului, te face sa apartii unei comunitati. Cica…

    Si e stupid ca uneori oamenii platesc de 5 ori mai mult pe un tricou de aceeasi calitate, doar pentru ca are nu stiu ce insemn.

  • Welcome to the Threadless club! (ca tto zicea Mihai de “comunitati) 🙂 Eu mi-am luat 3 vara trecuta si astept sa-mi vina banii pe card sa-mi mai iau.
    Subscriu la faza cu “panoul” ambulant pentru branduri gen “Puma”…de-asta nu-mi iau haine din Ro – toate trebuie sa aiba ditai brandul pe ele. Cand gasesc vreun tshirt simplu sunt in al 9lea cer. 🙂 Si mai exista eastbay.com 🙂

  • Apropo de tricoul simplu. Voiam acum 2 saptamani sa imi iau un tricou negru simplu-simplu. Si m-am dus la Unirea ca era in drum. N-am gasit pe nicaieri acest obiect banal (aparent). Am crezut ca nu ma pricep eu sa caut, pana acum.

  • Mda, incearca la Zara. Eu mi-am gasit acolo tshirts simple si ok ca pret&material. Incearca, mai ales ca nu au nici-un logo pe ele.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta