Leapsa pe necunoscute

L

Cristi mi-a pasat elegant o leapsa. Sperasem sa scap de data asta, dar vise desearte… 🙂 Asadar: cinci lucruri mai putin cunoscute sau mai sincere despre mine.

1. Sunt un mare fumator care nu fumeaza. Cred ca m-am apucat mai serios in clasa a XII-a, cand imi lua mama tigari. Apoi m-am lasat un an ca am avut toxoplasmoza retiniana. Apoi m-am apucat din nou prin anul I. Mama, ce bune erau Rothmansurile Dunhillurile alea rosii in pachet plat (erau bune si Rothmansurile, atat alea plate cat si cele sport). Sau Parlamenturile importate. Sau Camelurile si Luky-urile si Gitanes fara filtru. Apoi m-am lasat vreun an jumate cand mi-am dat seama ca fumasem peste trei pachete in mai putin de 24 de ore. M-am apucat din nou chiar dupa lucrarea de licenta. Am mai fumat cam un an . M-am lasat din cauza unui pariu – ca pot sa nu fumez 6 luni. Pe care l-am castigat. M-am apucat din nou cand s-a casatorit sora-mea, dupa ce ma lasasem cam doi ani. Am zic sa voi fuma doua tigari asa, dupa care a doua zi m-am trezit ca imi mai ramasera cateva in pachet si tot asa am mai fumat un an si un pic. Dupa care am mai facut un pariu de ziua mea (4 octombrie 2004). De atunci nu fumez. Au trecut doi ani si ceva, dar din cand in cand tot ma trage pofta sa mai trag o tigara. Dar ma impotrivesc 🙂 La fel la pipa (he-he, am si pipa) sau la trabuc (am unul aici pe birou). N-am pufait de atunci decat vreo trei-patru narghilele. Tigara mea favorita de zi cu zi era Lucky Strike, apoi Parlament (la ultima runda de fumat).
2. Mi-e frica de cancer. Si de durere fizica si de traumele pe care le produce celor dragi.

3. Am terminat Dreptul. La stat cand concurenta la intrare era de 15-20 pe loc. Eu zic ca aveam minte de jurist. Dar intr-o buna zi am descoperit Internetul si mi-a placut ce se poate face cu el (inca aflu in fiecare zi). Si in alta zi mi-am dat seama, ca eu – care pana atunci, eram destul de sofist, putand sau cel putin incercand sa sustin atat un punct de vedere cat si contrariul sau – ei bine eu voiam sa spun exact ce cred, nu sa incerc sa sustin interese in care nu cred. Cum spunea Dalai Lama, e important sa dormi linistit noaptea cu gandul ca nu ai mintit in ziua precedenta.

4. In copilarie nu imi placeau ciorba de burta, dovleceii si vinetele. Cred ca aspectul mi se parea scarbos. In ultima vreme am inceput sa manac si ciorba de burta si vinete. Nu pot sa zic ca sunt un fanatic, ci probabil o fac mai mult din dorinta de a ma controla. In schimb mor dupa branzeturi si ciocolata. As putea sa mananc numai branza si ciocolata si din cand in cand un pic de pui, cred.
5. Candva, cand eram adolescent, as fi vrut sa fiu presedintele Romaniei. Acum nu.

Dam mai departe la Andreea, Cris, Dana, Felix, Radu si Dan.

About the author

6 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta