Ma voi autotagui

M

Asadar azi am dat drumul la Gandeste.Net. Asta e o chestie pe care am initiat-o la Treeworks, dar vream sa fie de fapt pentru toata lumea din zona online-ului romanesc (e cam neclara paradigma, dar asta e).

Ideea e ca mai citeste omul ceva noutati, mai un zvon, mai invata ceva – mai ales cei din zona clienti/agentii publicitate, mai facem un networking, mai o bere, mai o intelegere monopolistica, he-he, asta merg lucrurile :)) – glumesc cu ultima, mi-am adus aminte ca asa era un citat din Civ4 – ceva de genul ca daca mai multi oameni dintr-o industrie se intalnesc la o masa, e greu sa nu se apuce sa manipuleze piata. Bine asta functiona in secolul XIX-lea si inceputul lui celui de-al XX-lea. Sau poate si acum de fapt, vezi cazul producatorilor de ciment, dar asta in piete in care sunt 3-4 super grei, nu in piete cu sute/mii de jucatori mici. Dar divagez…)

So, am lansat gandeste.net . O sa gasiti acolo tot felul de chestii. Pentru inceput am bagat un mass-tagging.

O sa raspund si eu la intrebari aici – ma autotaguiesc.

1. Povestea anului 2006: Baietii de la Interakt au vandut la Adobe un produs si au devenit milionari. Esenta e cuvantul produs, dupa parerea mea. Proprietate intelectuala + marketshare.
2. Anul 2007 se va numi anul in care clientii mari/agentiile de publicitate/trusturile media mari din Romania or sa observe ca clientii cei mai buni stau pe net, nu pe televizor.

3. Vreau sa facem o chestie misto – produs pe zona de online video (with a twist, secret twist).

About the author

6 comments

  • […] Meta-tag-ul Gandeste a crescut in ultimele doua saptamani si a adunat pana acum 18* raspunsuri. Unele dintre ele se mai intersecteaza, altele sunt complet diferite. Blogosfera este ca o societatea: nicidecum omogena sau cu membrii construiti dupa tipar, cu aceleasi ingrediente. Si asta se poate vedea si din raspunsuri. Andrei Rosca si Constantin Cocioaba spun ca plecarea lui Orlando Nicoara de la Netbridge este povestea anului ce a trecut. Radu Lazar, Bobby Voicu si Catalin o vad ca fiind legata de cei de la Interakt. Alex Brie, Gusti Roman, Elena Coman si Andrei Maxim considera blogurile GSP ca fiind povestea anului, iar Cristian Paul – brandul Metropotam. Zoso, RoBlogFest, Netoo, taran in Spania, bloguri, site-uri cu target feminin sunt o parte dintre celelalte raspunsuri. […]

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta