Legea morala din noi si de la Ministerul Finantelor

L

Ministrul finantelor i-a furat sotia unui deputat

In esenta: “Desi nu au fost schimbati decat patru ministri din cabinetul Tariceanu, lumea politica a luat foc. Primii au fost liberalii, care si-au inceput saptamana prost, cu scandal luni dimineata.

Motivul: noul ministru de finante, Sebastian Vladescu, a fost acuzat ca a ajuns in Guvern fiind prieten de afaceri cu primul ministru, dar si ca i-a “furat” nevasta deputatului Cristian Boureanu. ”

Se poate citi in doua feluri:
1. Felul damobovitean, usuratic: Un individ i-a tras teapa altuia pentru o fusta. Asta e viata, se mai intampla. Este o poveste privata si nu are nici o legatura cu politica

2. Felul grav: Doi prieteni, unul mai batran cu vreo 15 ani. Prietenie serioasa de vreme ce se ajunge ca unul sa fie nasul celuilalt. Cel in varsta calca peste toate perceptele morale, peste o prietenie, peste ratiune, pentru sentimente. Chiar daca nu este absolut in nici un caz laudabil, poate fi de inteles.

Ce nu poate fi de inteles, este cum acest individ ajunge ulterior ministru. Puterea corupe. Dar daca individul este deja corupt moral… De ce as avea eu, cetateanul T, incredere intr-un asemenea personaj care detine acum parghii de actiune substantiale, acces la informatie, autoritate ce aproape nu este niciodata contestata in cadrul ministerului etc. Cine a calcat o data peste principiile morale pentru a-si satisface niste dorinte oportuniste, o va face de cate ori va avea chef. Doar sa nu fie prins.

About the author

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta