Me, the uncool one

M

Am fost la o emisiune ce se va da pe TVR2, vineri la 10:10 seara. Realizator este Stefan de la Omagiu (care chiar este un tip tare; la fel si fetele care sunt producatoare — abia astept berea de care am vorbit) Am vorbit despre infogeeks, Internet, informatie carti si alte chestii d-astea (adica si ceva bloguri, online communities si alte asemenea).

Emisiunii ii zice Cool Instructor (adica Stefan, cred eu, caci in ceea ce ma priveste sunt clar the uncool one – poate oi avea si eu o farama de coolness, dar aia nu este observabila cu ochiul liber, nu iese la suprafata decat in fiecare 29 februarie, in anii divizibili cu 13, si dispare imediat).

About the author

12 comments

 • ma bucur ca te-ai hotarat sa dai pe fata faza cu emisiunea….am sa iti strang vineri o “haita” de comentatori.
  si despre coolness…comme on..lasa modestia….mersul tau pe strada striga..i’m cool! just me and my iPod, my palm..si toata tehnica aia care-tit zace prin buzunare

 • pls..lasa treaba cu geek-ul, u are not a geek..u are too old to be a geek..asta-i crudu adevar
  sa fi fost asa la 16 ani..da..erai geek..acum ..esti o fiintza specifica..just that.dar nu geek…
  shi despre cool si uncool..look deeper inside….

 • I AM a geek! (Scrie si in headline-ul blogului. Si daca stau bine sa ma gandesc, eu decid ce sunt. Daca spun eu ca sun papuas, pai papuas sunt. Capisci ?)

 • da..pakat ca nu e ca in Shakespeare, in Imblanzirea Scorpiei…ca nu ai pe nimeni alaturi care la fluctuatiile astea identitare..sa iti spuna…
  yes master..thou art a geek..sau
  -oh, no master, thou art not a geek..i was mistaking…what do feel like being now master?..or ..do you need a blog to describe that?:))

 • La genul asta de comentarii raman un pic descumpanit. Adica, par sa treaca de nivelul meu de inteligenta (sau geekiness, poate ?)

  Dar apoi inteleg the falacy (cum ii zice pe romaneste?) of your argument. Practic tu ai mutat discutia din planul epistemic (Cum putem afla daca Catalin este geek sau nu?) intr-un plan textualisto-estetic (Hai sa ne batem joc un pic de eventuala lipsa de geekiness a lui Catalin folosind referinte culturale). Si implicand in acelasi timp defecte fara a le demostra (fluctuatii de identitate, egocentrism and stuff).
  Mda, cam asta este. Probe, voi spune :))

 • ei na! incerci sa imi diluezi frumos argumentul..sa faci din el un fel de cacao cu lapte cu nuantze intelectuale. Lasa deconstructia epistemica a argumentului meu..era doar o gluma despre ceea ce vrei tu sa pari(geek), despre ceea ce crezi tu uneori cand iti citesti blogul ca esti (a geek, once again), si despre ceea ce stii ca esti cand pui noaptea capu pe perna si regandesti planul strategic de geekness pt a doua zi( a definetly non-geek guy).
  DO i hear a Yey! for this argument? do I?

  Logic vorbind acum..la 28 de ani ..nu mai esti geek..est loa varsta la care esti in faza de geekness management….
  sincer..cand te duci sa inchei un contract ce spui..Hello , I’m Geek Tenitza and I represent Treeeworks?
  comme’ on…get real…

 • Ultimele fraze au fost foarte rautacioase, pe cuvant 🙂
  Pentru ca:
  1. desi sunt un workaholic (recunosc) sper sa fiu ceva mai mult decat ceea ce fac la munca
  2. munca pe care o fac o fac tocmai pentru ca sunt un geek.

  Cred ca ai o definitie foarte limitata a lui “geek”. Geek is the new cool. Apropo de asta, uite si un post in acelasti ton pe blogul lui Jen:
  http://www.weblog.ro/jen/2006-05-18/efectul+zoso.html#82714

 • La faza cu definitia limitata recunosc…chiar asa e..
  ca sa continui o discutie pertinenta tre sa ma updatez si asa am sa shi fac..nu sunt deloc la curent cu noul dialect urban-electronic..pe de o parte pt ca nu stau la fel de mult ca voi in sfera asta…si pe de alta….pt ca partea academica din natura mea ma impiedica sa accept semantici virtuale…dar voi revizui problema..
  la 1. si eu sper dintotdeauna..de cativa ani de cand te stiu sa fii mai mult de cat ce esti la munka..and sometimes..u are getting close…de altceva
  2. maybe so….renunt si spun..u know better

  in sfarsit..
  just to know for sure..uite..exista un test pt geeks- http://www.innergeek.us/geek.html
  Si stiind ca esti incapatanat cu precadere…a little joke sa imi pastrez tonul…
  ai observat ca numele blogului tau se diseca fara a-si pierde semantica intr-un fel cu totul fascinant…so..yeah..Catastif=
  Cata+ stif(and may i add here doar ceea ce era deja subanteles..un +”F”)STIFF

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta