mici cumparaturi, mici ganduri

m

1. Dimineata mi-am luat un dublu CD cu Police. Muzica pentru masina. De Do Do Do, De Da Da Da 🙂

3. Am fost si eu la Ikea sa vad chestii. E destul de ok, dupa ce o sa termin cu reamenajarile pe care nici nu le-am inceput inca o sa imi iau de acolo niste chestii. Pana am luat una bucata perna-inima rosie cu maini.  Cam cheesy dar mie imi place sa tin un puiutz in brate cand dorm. Mai mi-a luat tacamuri – simple – si le-am exilat pe cele descompletate intr-o punga. Plus ciocolata. Alor mei le-am luat o carafa de apa. La cate am spart eu cand eram mic asta ar fi doar un modest si simbolic inceput.

3. Am aflat ca mama a inceput sa imi citeasca blogul. Asta da mainstream bloggeristic.

4. Si ca tot am ajuns la mainstream bloggeristic, o mica observatie despre blogul lui Nastase. Degeaba se da Darius un mare promotor al acestui mediu in randul greilor, degeaba se da Nastase personal si apropiat de tehnologie, de fapt e un mare bullshit. I-am citit blogul si de fapt ala e la fel de personal precum erau cartile de drept international public pe le scotea distinsul profesor. Nu raspunde la nici una dintre cele trei intrebari esentiale:

1. Cati bani are Nastase si cum i-a facut?

2. Cum isi petrece Nastase timpul personal?

3. Care este viitorul lui Nastase si ce vrea el de la noi, nene?
Hai sa mai mimam un pic apropierea ca asa a facut si Basescu si uite ca lui ii merge. Blogger, frate.

Uite, ii propun lui Darius o chestie. Facem o lista de intrebari nasoale rau de tot si il punem pe Nastase sa raspunda pe blog, daca tot se vrea asa transparent. Si sa raspunda clar.
5. Ca tot veni vorba de Nastase, cand eram in facultate circula o poveste ca cu un an inainte distinsul profesor facuse o gafa si vorbise despre republica Danemarca. La ora urmatoare cineva i-a scris pe tabla “Traiasca Republica Danemarca!”. Rezultatul a fost ca putini au luat examenul la DIP in sesiune. Asa circula vorba, nu as baga mana in foc.
6. Si ca tot m-am legat de politica uite un citat din prefata cartii “Right-wing Women” a lui Dworkin.

” Dreapta vede imperialismul economic si militar al Americii ca fiind necesar pentru securitatea statului si pentru apararea interesului national, incluzand fireste, siguranta proprietatii – chiar daca proprietatea se numeste Vietnam sau El Salvador. Statele Unite detin proprietati acolo unde se fac afaceri. Pretrolul de care America are nevoie se afla pe teritoriul Americii, indiferent de unde s-ar intampla sa se extraga acesta. Europa este si ea proprietatea Statelor Unite, daca America doreste sa-si stabileasca bazele militare acolo” Oriunde s-ar afla sovieticii – orice stanca golasa din Afganistatn – locul respectiv contituie proprietatea Americii, asteptand eliberarea de intervenita straina. Proprietatea americana include si corporatiile multinationale, fabricile si atelerele din Lumea a Treia. Femeile si copiii sunt tot proprietatea: ingraditi, paziti, adresea invadati.”

Textul asta este despre puterea politica in genere – cinstit vorbind eu cred ca notiunile de dreapta si de stanga sunt invalide complet in Romania.

1. Mai tineti ca minte acordul semnat de Nastase si Geoana cu privire la neextradarea soldatilor americani inculpati de Curtea Penala de la Haga? Au prestat si ei la marele licurici, nu numai Basescu.

2. Daca lumea nu are incredere in politicieni, nu-i bai, cumparam presa. All your bases are belong to us, prostilor.

3. Daca blogger e the new cool thing, atunci Nastase, Basescu, Iliescu si cine mai vreti or sa fie bloggeri. Prostilor, pot sa fie si twittereri, videobloggeri, pot sa isi faca pagini pe FaceBook, avataruri in SecondLife, profiluri pe MySpace si pe Hi5 (nasty-sexy-boy,  old-wise-owl1918, popeye), pot sa puna filme pe youtube si daca vor muschii lor pot sa isi faca si widgeturi pentru Macuri, cand or sa afle ca asta da bine la scorul electoral). Cand vor afla ca pot sa bage si publicitate in jocuri, o sa te intampine chipurile lor si in WOW sau in CS. Sa traim bine, nu?

Deci, care e cuvantul? Cumparam 🙂 Hai ca ma duc sa ascult niste Pink Floyd. Money, normal. Si Pigs.

About the author

3 comments

  • Cand ai luat carafa de apa parintilo tai (un gest generos dupa parerea mea) te-ai gandit la cate carafe de apa ai spart (am 3 la activ si imi aduc aminte ca apa era foarte rece in carafa bunicii fara sa aiba frigider) sau la Canuta cu apa a celor de la Planeta Moldova?

  • hahaha, vestita cana cu apa de la planeta moldova! trebuie sa asculti, neaparat!
    in alta ordine de idei, am si eu inimioara cu manute de la ikea, ruleaza in cel mai cheesy mod posibil, love it 😀

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta