o frustrare sincera

o

Sa ai biblioteca care ti-ai dorit-o, cu aproape toate cartile pe care li le-ai dorit (si multe-multe necitite din care sa poti alege), cu documentare misto pe DVD, pestera lui Ali-baba pentru astia care cred un pic macar in nemurirea estetica a sufletului, si cu biroul pe care l-ai vrut pentru a scrie, cu fotoliul unde sa stai lejer si sa citesti, cu o persoana deosebita cu care sa poti schimba toate ideile din lumea asta dar si sa te joci asa cum se joaca copii, sa ai toate astea, si sa nu ai destul timp de te bucuri de ele cum ai vrea, sa vii prea obosit, sa le simti ca nefiind ale tale, atasate de viata ta prea superficial, poze dintr-o revista, sa te opresti in mijlocul unei discutii misto pentru ca ti-a trecut un gand de la munca, to-do tomorrow, sa speri ca poate o data o sa fie timp in exces, that’s me…

About the author

2 comments

  • 1. Exista, asadar, si frustrari nesincere. Dragule, te-ai gandit sa scrii la revistele “glossy” (vezi mai jos)? Sunt sigur ca ai avea succes + cerc (sau alta forma geometrica) de admiratoare constante. Asa cum este pi-ul.

    2. Ce este aia “brandiza” (postul anterior)? De ce pocesti limba romana? Pe de alta parte, nu esti singurul. Pe langa manelisti si speciile inrudite, mai sunt multi altii/altele, unii din ei/ele cu blog(uri), care la fel, macelaresc limba asta.
    Sa nu uit, “brand” mai inseamna si aruncator de grenade/mine/ceva exploziv (cauta la DEX daca nu ma crezi). Asadar, “a brandiza” inseamna a il gauri pe cineva/ceva cu mine/grenade/etc. Cam ceea ce faci tu limba romana.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta