people or money matters more?

p

Nu o sa scriu vreun articol lacrimogeno-sfados pe tema asta. Desi as putea 😛

Voiam doar sa zic ca citeam pe ZF despre situl de licitatii lansat de la zero de cei care au investit in Neogen si Ejobs si ma gandeam daca va avea succes sau nu. E clar ca oamenii au bani frumosi, e clar ca piata e in crestere, e clar ca okazii nu este chiar atat de tare incat sa blocheze accesul altor jucatori. Dar pe de alta parte e greusor sa obti un efect de retea de la zero.

Complicat. As zice ca o sa fie un test interesant pentru internetul romanesc. Bani sau oameni? Ce conteaza mai mult. Interesant e ca in functie de testul asta o sa conteze si valuationul pentru proiecte care au in spate echipe sudate. Om trai si om vedea 🙂

About the author

3 comments

  • 🙂 Intrebarea majora este se va ridica sau nu? De fapt aici sunt mai multe intrebari. Mai este posibl un greenfield in internet? Poti sa faci un business pe net de la distanta, prin localizare? Conteaza vocile locale? Si inca cateva interesante – cum or sa ajute proiectul companiile finantate de acelasi fond? Sau mai exact daca or sa ajute. In teorie, finantarea nu presupune obligatii de tipul asta.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta