fbpx

Referendum pentru redefinirea familiei – cine poate vorbi despre el

R

Poate vorbi cineva despre familie cand promis cate in luna si in stele si totusi mai multe familii decat oricand sunt despartite de mii de kilometri? Cand mai multi copii sunt crescuti de cate un singur parinte, de bunici sau lasati prin centre de zi?

Poate vorbi cineva despre familie cand a promis 2500 de crese si gradinite si a facut 76 (cel mult, eu am rezerve ca acelea s-au construit de la zero)?

Poate vorbi cineva despre familie cand cu alocatia poti hrani un copil cel mult o saptamana? Cand alocatia e mai mica decat costul medicamentelor pentru o banala raceala sau decat repararea unei carii?

Poate vorbi cineva despre familie cand in dosarul lui scrie ca a alocat la partid resurse umane care erau alocate legal ca sa se ingrijeasca de copiii in cea mai mare nevoie?

Poate vorbi cineva despre familie cand a privat zeci de mii de copii de timpul pe care parintii l-au petrecut in pietele acesti tari?

Poate vorbi cineva despre familie cand scopul lui e sa elibereze hotii din inchisori, cand siguranta copiilor va fi pericilitata?

Poate vorbi cineva despre familie cand are o avere de milioane, dar nu a facut nici un gest umanitar comparabil cu averea lui?

Poate vorbi cineva despre familie cand sute de mii de familii trec prin greutati inimaginabile din punct de vedere material in vreme ce sute de mii de privilegiati au pensii speciale, platite si de acei nenorociti?

Da, poate.

About the author

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta