fbpx

tacere

t

Am hotarat sa tac pentru o vreme. Heidegger zicea ca tacerea e starea autentica a cuvantului. Ma gandesc ca in ultima vreme am vorbit mult prea mult, si ma simt secatuit si cuvintele mi s-au degradat, vocabule fara noima. Nu mai stiu daca am ce spune. Sau mai degraba nu mai cred ca are sens sa spun ceea ce am de spus. Asadar voi lua o pauza (mai lunga sau mai scurta, sau poate definitiva), iar daca voi simti ca am ceva de spus voi scrie un post privat, doar pentru mine. Sper sa revin.

About the author

9 comments

 • Ca-n reclama aia: Si eu eu te iubesc, Cataline! :))

  Eu stii ce cred? Ca esti in faza aia (cred ca si eu ma aflu in acelasi tunel) in care timpul trece altfel pentru tine decat arata ceasul. Cred ca acum cand ne spui ca ai vorbit prea mult te referi mai mult la zgomotul din mintea ta, la miile de ganduri care te asalteaza, la stari contradictorii.

  Nu simt ca ne-ai sufocat cu posturi, cred ca e doar in mintea ta asta. Ceea ce e ok. 🙂 Sper sa te simti linistit curand. S-ar putea sa se inatmple asta si pana diseara, desi tu sa ai senzatia ca au trecut cateva saptamani. Chiar sper asta. Ca sa mai scrii.

  Eu am trait de ieri vreo 3 saptamani…

 • Mie-mi pari tare volubil! Nu cred ca tacerea asta o sa fie de lunga durata. Daca da atunci sigur esti pe postul ala privat si-i dai tare. 🙂

 • > Ma gandesc ca in ultima vreme am vorbit mult prea mult

  Depinde de situatie. In situatia de fata, da, cam.

  > si ma simt secatuit si cuvintele mi s-au degradat, vocabule
  > fara noima.

  Cu putine exceptii, blogul asta a devenit roz. Poate e acelasi lucru cu ce spui tu despre tine, habar n-am.

  > Nu mai stiu daca am ce spune.

  Ete kkt.

  > Sper sa revin.

  Viata ar fi searbada fara incheierile melodramatice. Ar fi misto sa ne imbatam, dar pina luni iau acest nenorocit de antibiotic care nu face casa buna decit cu Cappy de GREFE.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta