Thank you, guys ;)

T

Dap, ca se apropie sfarsitul anului, trebuie sa spun ca a fost o calatorie misto cu blogul. Si o se continue si la anul. M-am gandit sa dau premiile catastif pentru diverse chestii bloggeristice. Juriul e compus din mine. Premiile sunt compuse din 2 beri/sucuri/inghetate cand ne vom vedea sau dintr-o carte (dupa cum vedeti incerc sa incurajez cititul prin practicarea unui curs al berii in raport cu cartea puternic supraevaluat – sper sa nu ma spuneti la BNR pentru asta).
Premiul pentru cel mai bun blog personal merge la Irene. De departe. Alice si Tara Minunilor exista. Fata asta are doua chestii pentru care o invidiez: o claritate mentala si imaginativa extraordinara si un talent al cuvintelor extraordinar. Si in plus este si o persoana extraordinara. Super-super. 🙂
 

Premiul pentru cel mai bun blog de business merge la Dragos (care de fapt are doua: unapezi si argumente). Stiu nu sunt 100% business, dar un business trebuie sa fie cel putin 25% placere asa ca nici nu s-ar putea sa fie alfel.

Dragos si Radu mai castiga si Premiul “Thank you, guys” (pentru cate un post din noiembrie si pentru ca sunt niste tipi foarte tari cu care sper sa stau mai mult la taclale anul viitor)

Radu Pam-Pas castiga Premiul “Bai chiar ma bucur ca ne-am regasit dupa atatia ani“.

Si ar mai fi Premiul Special “Iepurasul Energizer” pentru Andreea (care scrie supermisto, este supermisto si face ca lucrurile si oamenii sa fie supermisto in jurul ei).

Si ar mai fi Premiul “Cultura e cool” care merge la Criz pentru culturavura si pentru implicarea in metropotam (BTW, uite aici ce superechipa). Si poate la anu’ facem si revista aia culturala cum vorbeam candva.

Si ar mai fi premiul pentru cel mai pretuit cititor al blogului asta. Fireste as putea sa fac si eu ca Times si sa zic “The Person of the Year is You” pentru ca zau asa si este, uite acum deja incep sa ma simt prost ca am lasat-o cam moale luna asta. O sa individualizez totusi pe cititorul meu in persoana Paulei. Care nu are blog, dar care a lasat in blogul asta niste comentarii mai tari decat posturile mele.

Paula este exact cititorul care imi place: inteligent, funny, cu puncte de vedere diferite, implicat. So. sper ca o data sa beau o bere/suc/cafea cu ea si-i spun multumesc. Sa va multumesc tuturor. De fapt o fac acum: Multumesc. Si scuze pentru literele mancate, pentru neatentiile in exprimare si pentru neclaritati. Pentru idei nu pot sa imi cer scuze – chiar daca unele sunt proaste, asta este, nu mai inveti cal batran in buiestru.

PS Imi dau seama ca am uitat sa vorbesc de Boo, de Eugen, de Tudor, de Andrei Rosca, de Jen, de Elena, de Cristi Manafu si de Carmen. Si stiu ca am am uitat si pe altii. Thank you, guys!!! Sper sa ne vedem mai des, sa radem mai mult, sa fim mai putin obositi si sa fim din ce in ce mai prieteni.

About the author

11 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta