Thank you, Mr President!

T

Pentru ca reusiti sa spuneti atat ce transant lucrurile. Pentru ca le iluminati cu intelepciunea dumneavoastra. Este adevarat, toata industria de IT se bazeaza pe piraterie. Nu pe invatatura,  nu pe dorinta de o viata mai buna sau pe un sistem scolar.

Va multumesc pentru ca reusiti sa identificati atat de voievodal problemele. Sa invatam Oracle, nu algoritmi invechiti in licee, cum spuneati in 2005.

Va multumesc ca i-ati spus lui Chirac verde in fata ca vremea Frantei s-a dus de mult.

Fireste, de 1 Martie ma astept sa le multumiti femeilor romane arhetipale – acele dansatoare care au contribuit la cresterea PIB-ului, a intrarilor de valuta si a prieteniei intre popoare.

About the author

9 comments

 • Radu, clar e mai mare, si sper sa ne invatam minte

  Catalin, ce ai cu bietele femei romance, care au luptat, cu pieptul dezgolit, impotriva atator migratii…

 • Nu-i nimic ca ai luat tzeapa cu Basescu (eu nu regret ca l-am votat), sper ca Vacaroiu sa fie mai bun si sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Dupa cate se vede, in curand vei afla.

 • asta e una din gafele monumentale ale presedintelui… din pacate nu e singura.
  omul asta chiar nu are consilieri?? sau e prea orgolios ca sa-i asculte?

 • Camelia, eu nu regret ca l-am votat, insa l-am votat nu pentru ca il plac ci pentru ca nu aveam alta optiune (se mai numeste si vot negativ, adica nu votez cu cineva ci votezi impotriva cuiva – Nastase).

  Cat despre Vacaroiu, bineinteles ca nu este o optiune, cum nici Basescu nu mai este o optiune. Prin urmare, imi voi anula votul daca va fi un referendum.

 • votul negativ este o constanta din 89 incoace .. cred ca cei care au votat in 90 in duminica orbilor am fost singurii care am votat cu optiune de platforma :))) pentru ca fiind prima incercare asta iti puteau vinde – platforma ( imi amintesc cu drag de Partidul Ecologist pe care l-am votat) .. in rest am votat impotriva lui Iliescu, pe Iliescu impotriva lui Vadim, pe Basescu impotriva lui Nastase, Pe constantinescu impotriva lui Iliescu …
  cred ca mai poate presedintele adauga imbunatatirea serviciilor de politie din diverse tari cu noi cunostinte din cauza romanasilor si poate sa le spuna frumos tuturor ca de fapt trebuie sa ne fie recunoscatori ca existam prin fapte negative ca doar asa imbunatatim lumea.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta