Toolbox – sau cum merg blogurile pentru PR

T

Marti o sa fie Toolbox despre Online Comunication. Pentru unii poate pare un subiect fumat, dar daca ne uitam bine in jur marile companii sunt clueless (sau multe dintre ele, sa nu fim chiar rai) – cand vine vorba de practica, lucrurile nu mai par atat de simple. Ca un platonician ce sunt imi place formatul asta mai practic, bazat pe dezvaluirea adevarului impreuna. Adica de multe ori un dialog sincer face cat zece discursuri sforaitoare. Mai ales cand e vorba de chestiuni practice. Si mai ales daca cei care dialogheaza sunt sinceri si stiu cate ceva.

Eu o sa fiu acolo pentru discutia cu Radu Ionescu, Dragos Novac, Vali Petcu, Razvan Varabiescu (moderator & maestru de ceremonii – Bobby Voicu) despre PR si bloguri.

Ma gandesc sa vorbesc despre doua chestii:

1. Bloggerul ca un potential spokeperson pentru un brand (as opposed to bloggerul folosit de firmele de PR/publicitate ca un fel de gazeta de perete unde poti pune orice doar pentru ca are un dram de trafic) — ideea este in totalitate a Andreei, eu doar vreau sa sustin acest punct de vedere care mi se pare foarte corect.

2. Monitorizarea blogurilor in scopuri de PR – vreau sa prezint extensia noastra la ZeList (care sper sa fie gata azi sau luni) si care este un fel de seismograg pe cuvinte cheie (de exemplu in ultimele 24 de ore sunt cam 80 de posturi despre “Remes”)

About the author

6 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta