fbpx

3 scurte

3

1. Venind spre casa am simtit un miros placut si foarte familiar la o persoana care mergea in fata mea. Foarte familiar, aducandu-mi aminte de ceva nedeslusit. Intai am crezut ca e un parfum pe care as fi vrut sa-l cumpar, insa apoi mi-am adus aminte! Neutro Roberts! Primul meu deodorant pe care l-am valorizat ca adolescent. Pe care mi-l cumparam din banii mei. Mirosea atat de bine.

Pe vremea aceea mi se parea atat de select fata de Axe-ul de golani sau Denimul comun. Si mi-am dat seama ca toata tendinta mea catre parfumuri citrice-aqua-florale cu un pic de spicyness de acolo vine. De fapt eu caut in parfumurile mai scumpe deodorantul NeutroRoberts. 🙂 Ar trebui sa imi iau unul, insa ma tem ca nu-l voi mai gasi atat de misto ca in tinerete. Asa merg lucrurile, vorba lui Vonnegut. Substituim lucruri mai ieftine si mai autentice cu lucruri mai scumpe, dar care nu mai ne aduc aceleasi satisfactii.
2. Carlos Slim Helu este oficial cel mai bogat om din lume. Unii spun ca este un ticalos care a facut banii din preturile foarte ridicate pe care le practica la telefonia telefonica intr-o tara saraca cum este Mexicul. So much for the new economy.

3. We all want to forget something, so we tell stories. It’s easier that way. – Rashomon

About the author

1 comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta