fbpx

A murit profesorul Eremia

A

Am aflat de pe blogul Andressei ca a murit profesorul Eremia.

Nu pot sa spun decat ca sunt uluit.

Mi-a fost si mie profesor la Drept, in primul an. Era intr-adevar o persoana lumioasa si inteligenta printre multimea de profesori-granguri, insipizi si plini de ei (adica politicieni, sau mari avocari sau alte persoane de soiul asa care erau profesori doar pentru prestigiul asociat.)

Sincer imi pare rau. Era genul de persoana care nu putea pret pe repetarea papagaliceasca. Si care nu sustinea ca materia lui este cea mai importanta din lume (asa cum facea majoritatea). Nu l-am cunoscut prea bine, insa mi-a facut intotdeauna o impresie de om cu care puteai vorbi multe.

Nu o sa merg la inmormantare. Nu imi plac deloc. O sa beau insa o bere pentru omul si profesorul Mihai Eremia. Pentru ca a ceva in urma. O jovialitate rationala, inteligenta si modesta.

Desi initial acesta era un comentariu pe blogul Andressei, l-am postat si pe blogul meu gandindu-ma ca poate cativa dintre fostii mei colegii de facultate vor ajunge pe aici. Beti o bere pentru el sau o cafea si ganditi-va ca a fost un profesor misto. Pentru el si celalalt profesor misto din anul I, raposatul Beleiu.

About the author

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta