fbpx

avortul, psihologul si Sulfina

a

Nu sunt pro-avort (adica sunt pro-choice, dar e bine sa ne croim vietile de asa maniera incat sa nu facem alegerile traumatizante, in masura in care acest lucru e posibil), dar genul asta de aberatie/propunere legistiva o arunca in derizoriu pe coana Sulfina Barbu.

Un drept e drept si pentru idioti si pentru inteligenti. Iar daca statul vrea mai putine avorturi sa faca educatie pe termen lung, nu la point of sale, ca sa zic asa. Si sa incerce sa redea speranta (nu ca ar fi obligat la asa ceva, dar e bine sa ai contribuabili mai multi si mai fericiti pe care sa ii mulgi mai bine).

Si daca totusi se doreste implementarea ideii cu psihologul (apropo, pe asta cine il plateste), sa fie trimisi la consiliere si oamenii care cumpara prezervative ca si asa pierdem electorat pretios :)) Si poate si cumparatorii de reviste de barbati. Si aia care o ard pe net. Ba si aia care iau Libertatea sau Cancan. Sau macar astia sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu o folosesc in scopuri ce nu cadreaza cu politica de crestere demografica.

PS Mi-am zis ca pe blogul asta nu mai scriu despre chestii curente si aiurea, dar cateodata chiar nu ai cum sa nu o faci.

About the author

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta