Azi pe scurt

A

1. Slipsteam – un termen foarte misto

2. Bob Dylan – Love Minus Zero/No Limit (video Dylan | video Clapton)

3. Am fost la Gaudeamus (12 carti – I’m a book addicted)

4. Am vazut o fata (nu mai mult de 16 ani) care citea avida in tramvai din Joyce – Portretul artistului in tinerete.

5. Apropo de Joyce, vorbeam cu cineva zilele astea si mi-am dat seama ca unul dintre arhetipurile cele mai placute mie, hermeneuticul Ulisse era mai degraba un porc care si-a lasat nevasta cu copilul ca sa plece aiurea, dupa care s-a intors acasa cu pretentia ca totul sa fie ok. Depinde de perspectiva, banuiesc. Nici Ahile nu era prea breaz, daca stau sa ma gandesc.

6. Foarte bun articolul asta din wikipedia despre operatiunile de pedepsire a celor implicati in luarea de ostatici a sportivilor israelieni la Munchen. Te face sa te gandesti asupra terorismului de stat, unde incepe si unde se termina. Oricum vorba Goldei Meier (“Send forth the boys”) suna foarte misto – very action-like 🙂 N-am apucat sa vad filmul lui Spielberg pana acum, poate o sa il vad zilele viitoare.

About the author

5 comments

  • de la bob dylan trec la santana / illegal
    nu credeam ca shakira poate sa cinte asa de bine cu santana
    cred ca este primul si ultimul ei song

  • tot apropo de joyce, tin minte cum povesteste marin preda in “viata ca o prada” cum citea virgil ierunca “ulysses” tot asa, in tramvai; in anii imediat dupa razboi, cand inca mai era in tara…
    cine stie peste ce viitoare celebritate literara ai dat…

  • Am sperat sa ma vad si pe mine simbata la tirg da’ eram tumefiat de somn. O sa merg in dimineata asta. Daca te trezesti pina-n 9 pune titlurile aici in comments, unii zic ca esti bun de filtru 😛

  • Apropos de targul de carte, mare inghesuiala mare. Carti multe, carti bune, reduceri hmmm, cam putine. Si nu la ce mi-as fi dorit eu bineinteles. Concluzia: se cumpara carti in Romania. Nu stiu cate dintre ele se si citesc:)))

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta