Ce mai mi-as lua?

C

Mi-as lua un e-reader Irex (Astia sunt un spin-off al lui Philips)
Deocamdata nu a aparut pe piata dar ar trebui sa apara in curand. Mi se pare ca va fi un concurent foarte tare pentru Sony Reader . Are avantajul formatelor libere (PDF, txt, HTML), mai marea gama de memorii externe (CF, SF, USB stickuri), plus faptul ca ecranul este activ – deci poti sa si scrii pe el. Si WiFi inclus. Specificatiile complete sunt aici . Asadar cred ca o sa fie o chestie misto. Pentru ca intr-adevar, e-paperul e supercool fata de LCD-uri. In ceea ce priveste cititul.

Sunt tare curios cat o sa fie pretul. As zice ca un 400 de euro/dolari. Sunt curios daca o sa onoreze astia comanda daca comand de pe site (fiind din .ro )

Si pentru ca tot veni vorba de gizmo-uri am vazut in Go4it ieri noua generatie de walkmanuri de la Sony. Pana la 2 GB, cu radio inclus si autonomie 25-28 de ore in functie de format. Dar cel mai tare punct mi s-a parut timpul de incarcare: 3 minute pentru play de 3 ore. Asta plus autonomia extinsa sunt intr-adevar niste chestii pentru care mi-as lua unul. Desi chiar daca nu mi-as vinde ipodul (e mult mai sexy decat ce scoate Sony). Uite si comunicatul de presa cu lansarea Ce e nasol la produsele Sony este ca orice ar face ei, pana la urma tot isi scot in fata aplicatiile si formaturile lor proprietare. Desi nici Apple nu este mult prea departe.

About the author

Add comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta