david attenborough

d

Din cauza lui, in ultima vreme consum mai mult timp uitandu-ma la TV decat citind carti. Am luat de pe Amazon.co.uk Planet Earth, Blue Planet si Life Collection. Cred ca toate trei au in jur de 90-100 de ore de materiale video iar Planet Earth e primul documentar de proportii complet in HD (super misto imaginile). Ieri am terminat Trails of Life si am inceput Life in the Freezer (ambele sunt in Life Collection).

Attenborough asta si oamenii de la BBC fac o treaba supertare. Documentarele astea sunt mai pline de actiune si de insight decat 99% din filmele “artistice”.  Recomandat pentru toate varstele.Plus ca au o valoare de refolosire mare – materialul e atat de dens incat poti sa te uiti si de zece ori la el. Mai ales daca ai toate seriile si le rulezi.

Cica, Attenborough ar mai avea Life of the Reptils si gata se retrage. Ma gandesc ca e atat de misto sa fi facut cam ce ti-ai propus in viata. Plus ca s-a plimbat cam peste tot. Life in the Freezer incepe cu el chiar la Polul Sud filmat de sus (la o mila-doua de punctul polului)

About the author

4 comments

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta