fbpx

Despre Bucurestii vechi

D

Sau cand laptele se vindea la robinet. Asta e genul de articol informativ/cultural foarte misto. Very web-like. Si foarte fermecator. Oamenii astia de la Metropotam genereaza la continut de calitate cat trei reviste. Sunt una dintre sursele mele de documentare despre chestiile cotidiene, Bucuresti and stuff.

About the author

5 comments

  • Contentul e super, dar layoutul la site ma scoate din sarite, si de aceea nu ii citesc. La fel si blogurile hostate la fourhooks, indiferent de valoare, nu le citesc din cauze de design aiurea:)

  • De ce nu pornesc bloggerii o campanie pentru votul nominal? Este nevoie de 500.000 de semnaturi pentru a face referendum pe tema asta. Este clar presa nu vrea sa se implice, dar blogurile pot face diferenta! Cred ca ar fi lovitura de gratie data clasei politice de la noi!
    Am tot citit diverse comentarii pe forumurile diverselor ziare si foarte multi oameni se intreaba cum ar putea face asta si de ce nu se implica niciun ONG.
    Eu nu am blog, poate ar trebui sa-mi fac, dar blogurile deja existente pot face diferenta!!
    Haideti sa facem ceva!

  • Dragos, eu sunt cu tot sufletul pentru ideea asta. Cred ca ar fi o sansa foarte buna pentru reformarea clasei politice in Romania. Spune-mi cum sa facem si te asigur ca ma voi implica.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta