Man on the moon

M

Ascult REM – Man on the Moon pe ipodul meu nano luat din Akihabara. (4 GB la un pret foarte bun – aprox 7,2 milioane si putea sa fie si mai ieftin cu 5% daca imi luam pasaportul la mine)

Si am avut o mica epifanie a succesului. Sunt la niste tipi (partenerii nostri de afaceri) care in trei ani au reusit sa dupa o companie de la zero la pre-IPO stage (adica fac operatiunile pentru listare chiar acum). Si asta pe piata ultracompetitiva si cu costuri de operare supermari. Pe scurt, vreau sa zic ca prea de multe ori, noi romanii ne agatam de aspectele contingente si pierdem din vedere firul strategic. Sper sa invat ceva aici – din workflowul lor de la birou, vreau sa spun.

About the author

2 comments

  • Service-orientated. online forex pentru piata japoneza. ce este foarte interesant este ca sunt o SME globala, exact cum prezicea Friedman. Antreprenori britanici, angajati japonezi (plus expati occidentali), platforma de tranzactionare in USA si realizata de niste imigranti rusi, platforma de clienti, rapoarte, back-office si asa mai departe realizata de noi pe designul unei companii japoneze care stie mai bine preferintele japonezilor.
    Mi s-a foarte tare ce zicea unul dintre asociati – ca au reusit in fata unor grei de aici (adica din Japonia) pentru ca au integrat foarte multe sisteme repede, fara sa porneasca de la zero cu o tona de analize. Si fireste acum lucreaza la integrari mai serioase.

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta