Multumesc, IKEA

M

Citisem pe undeva ca romanii ar fi cei mai “scandalagii europeni” in social media – adica au procentul cel mai mare de oameni care povestesc online experientele mai putin placute. Ca sa compensez un pic  uite o chestie care m-a impresionat foarte foarte placut:

Pe 31 decembrie am fost la IKEA cu Anca sa luam doua cutii de jucarii pentru Daria, ca suntem asaltati de ursuleti, catelusi, soricei, cubulete, trenulete si alte chestii dragute, care ne fac viata mai placuta si in mod cert mai dezordonata 🙂

Luat cutiile (si vreo alte cateva chestii, dintre care recomand cutitul asta, e VG10, oameni buni, daca stiti ce vreau sa zic),platim, iesim, punem lucrurile jos, dupa care ne dam seama ca ar trebui sa luam si niste chestii de-ale gurii, de la raionul de jos). Si ne intoarcem. Fara cutii. Dupa care mergem la Starbucks, mai trecem printre alte magazine, ajungem acasa, ne vedem de ale noastre.

Dupa o ora eu zic “Cutiile?” Anca: “Care cutii?” Catalin: “Fuck, am uitat cutiile.” “Unde le-am uitat?

In fine, rememoram noi traseul, descoperim ca le-am uitat in fata IKEA, sunam la serviciul clienti, dar deja se inchisese pentru ca pe 31 decembrie era program scurt.

Revin pe 3 ianuarie cu un telefon, mai mult asa just in case, fara mari sperante. Doamna de la suport imi ia numarul, suna la colegii din magazin, ma suna inapoi, nu ma gaseste, insista iar, ma prinde, imi spune ca a gasit cutiile. Si mai mult decat atat, le-au luat in magazin, le-au bagat din nou pe stoc, si ma pot intoarce oricand cu bonul sa imi iau banii inapoi. Dupa care sa imi iau cutiile iar, daca le mai vreau.

Sincer la asta nu ma asteptam. Poate speram in sinea mea, un 5% sa le fi dus la obiecte pierdute, insa niciodata nu as fi crezut ca un business comercial ar luat bunurile inapoi fara sa fie fortat, doar pentru a gasi cea mai comoda cale pentru clienti.

Si da, sunt fan IKEA, de fapt eram fan IKEA, iar acum sunt adorator IKEA 🙂 A fost prima supriza placuta de la un brand comercial pe 2013. Si mi-ar placea ca astfel de tratament sa fie normalitate peste tot.

About the author

1 comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta