Nimicuri cotidiene

N

1. Mai citesc, stati linistiti. Numai ca nu prea am mai avut timp si chef sa scriu despre carti. Sper ca zilele viitoare sa izbutesc sa pun aici cate ceva despre Anansi Boys – Neil Gaiman, Complotul impotriva Americii – Phillip Roth, Casanova in Boemia – Andrei Codrescu si inca vreo doua-trei.

2. Melodia zilei Ruby Tuesday – Rolling Stones: She just cant be chained / To a life where nothings gained / And nothings lost /At such a cost

3. Jos palaria pentru ce au facut tipii de la Oricum cu Stimultan2 . Concept super-bun, si promovare prin afise foarte vizibile. Plus identitate foarte bine aleasa. Bafta si multe proiecte! Sunt convins ca maine va fi un mare succes!  (Au si un blog bun)

4. Am vazut astazi o masinuta care matura trotuarele. Poate oi mai fi vazut si altele prin Bucuresti (nu sunt sigur) insa asta a fost prima data cand am perceput-o ca o chestie normala. Adica nu pe Primaverii inainte de trecerea presedintelui. Si ce e tare e faptul ca omul care o conducea chiar sa straduia (se vedeau multe urme inainte si inapoi si un troturar foarte curat). Mi-ar placea si mie sa avem niste trotuare curate si fara denivelarile alea din smoala lasate de masini in zilele foarte calde.

 Later Update: Foarte bun interviul cu echipa Oricum din Metropotam.

About the author

1 comment

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta