fbpx

The horror story: RDS/RCS Fiber Link uraste blogurile

T

Sau cel putin pe al meu. Altfel nu se explica de ce nu vor sa imi repare conexiunea de acasa de doua zile, cand totul presupune doar resetarea unui switch la ei.

In fine, ca sa o spun pe aia dreapta, stiu ca nu au nimic personal cu mine. Pur si simplu, RDS este una dintre companiile alea mari si incompetente care nu fac nimic sa isi tina clientii. Pentru ca oricum nu sunt prea multe optiuni pe piata. BTW, de ce naibii RDS nu trimite niciodata factura pe serviciile de internet si cablu. Eu primesc doar o factura pe telefonie, un serviciu gratuit pe care oricum nu il folosesc.

Deci noul Fiber Link cu care se tot lauda RDS/RCS prin presa este din punctul meu de vedere un esec ca fiabilitate. De cand l-au instalat la sfarsitul lui septembrie am avut 4 zile downtime. Mai mult in prima luna de RDS Fiber Link decat in ultimul an de cablu.

M-am gandit sa pun postul asta doar sa imi justific absenta. Pentru ca la munca sunt superprins si nu am timp sa blogez de aici.

Anyway, cand ma intorc (cand RDS decide ca ar fi cazul sa ma intorc) vreau sa scriu despre:
– Aer de Geoff Rymann
– Anansi Boys de Neil Gaiman
– Sanul de Philip Roth
– inca vreo doua carti
– despre modestie sociala si status-hunting
– sa imi continui posturile despre libertati

Apropo de libertati, va invit la concertul pentru apararea libertatii de constiinta ce va avea loc sambata 28 octombrie in Piata Constitutiei.

Si ca sa pun si ceva cu noima generala in postul asta, uite un citat aproximativ din “Aer”:


” Cand esti rebel trebuie sa ai mai mult stil decat majoritatea, nu mai putin.”

Cam asta e problema cu majoritatea nonconformistilor din ziua de astazi. Le lipseste stilul personal. Prea multi rebeli cu tricouri cu Che pe piept care beau RedBull cu votka.

About the author

9 comments

  • nu faci nimic cand iti mai pica cate un mar din traista, pentru ca le iei ieftin la kilogram; cam asa face si RDS achizitii de firme cu clienti la kilogram

    am si eu un ISP mai mic, si nici el nu se misca sa imi reseteze switch-ul; dar macar mi-au dat cheia de la cutia cu switch-uri, ca sa mi-l resetez singur

  • finally ti-ai amintit de posturile despre libertati 🙂
    Imi faceam probleme ca te-am traumatizat cu reply-urile mele la primul post (a loooong time ago…)

  • vokda nu e rea. nuj kum e cu redbull, cine bea si unde’i vezi? hehhehe… poate’i bun, serioz nuj, si ma seaca, pt k io le jtiu pe toate… astralul e mai prost, par exemple… sau, orikum, prost. n’am nici una nici alta. concert pt liberte?! hai sa fim serioji!

  • Salut.
    As dori si eu sa aflu de la voi parerea voastra fata de internetul de la RDS.Si akum sa va zic de ce: au venit la mine o echipa tehnica de la ei , au facut masuratori si au zis ca vreau sa monteze o antena pt internet pe bloc (asta sa intamplat ca in luna martie 2007).Akum au venit niste oameni au montat antena si sau dus.Ma intalnescu cu unul din cei care au montat antena pe scara si il intreb cand dau drumu la net, el a zis ca nu stie ca ei nu se ocupa cu asa ceva, ei numa monteaza antene.Daca stiti careva dintre voi aproximativ in cat timp o sa vina sa dea drumul la interne si ce abonamente au.Pt astia de la noi de pe scara au zis ca ne da net gratis banda de 2 mb din cate am inteles de la seful de scara si 200 E chirie pe luna.La aia 2 mb cu cat o sa scot de pe torente (akum am clicknet de 6mb cu inca 3 vecini si scot cu 450 kb). Va multumesc

By admin

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta